nu suntem doua intr-una, in caz ca nu ai observat, suntem mai multi pe acest forum care ti-am atras atentia ca avem nevoie de la tine sa fii inteligibila......ia citeste tu postarile dinaintea mea, ca sa ma intelegi.....
ai vrea tu sa imi fi provocat aciditate cu argumentele tale.....tu nu ai adus argumente ci ne-ai aratat cat de ingusta la minte esti, cat de spalata la creieri esti si ce punct minuscul de vedere ai....again, fii atenta si la feedback-ul pe care ti le-au dat ceilalti utilizatori mai vechi de aici
m-as fi bucurat enorm sa gasesc in tine o persoana rationala, inteligenta si descuiata la neuroni, cred ca ai nevoie de un reset, educatia mult prea religioasa si stricta ti-a daunat, se vede clar treaba asta....
cat despre mine, lecturile mele sunt unele relativ modeste, citesc cu chiu cu vai o carte sau doua pe luna, am mari lacune in orice domeniu insa cand vorbim desppre un film, vorbim despre un film....e un paradox, nu?
e irelevant cate carti am citit eu sau tu daca nu suntem capabili sa ne pastram uzul ratiunii in analiza unui film simplu ca Juno.....
|