Originally Posted by illotempore2002:
Picassa, intelegi oare ca esti plictisitoare si ca postarile tale mult prea lungi nu au nici sare nici piper si ca nu te ia nimeni in serios????
Pt ca esti complet aberanta cu argumentele tale de cacao?
Lasa-ne naibii sa traim....hai!
|
Draga mea – cu siguranþã cã dacã argumentele mele ar fi fost de cacao, acum ai fi în culmea fericirii, bine ºtiut fiind faptul cã dulciurile, sexul ºi sportul duc la declanºarea endorfinei, asa-numitul hormon al fericirii. Nefiind aºa, trag concluzia cã argumentele mele ori au fost prea crude ºi þi-au provocat aciditate, ori n-ai avut tu „stomacul” corespunzãtor pentru a le digera. Oricare dintre cele 2 variante ar fi, eu îmi cer mii de scuze, nu asta a fost intenþia mea.
Nu înþeleg folosirea persoanei întâi plural, sunteþi cumva 2 într-una? Dacã da, Doamne ajutã!
Îmi vine de asemenea destul de greu sã cred cã o persoanã cu lecturile tale este incapabilã sã citeascã ºi sã priceapã mai mult de 2 fraze. Iar îmi cer scuze, dacã ºtiam cã voi declanºa atâtea neînþelegeri aº fi rãmas la bastonaºe!
În încheiere îþi doresc ca cel puþin prãjitura, de unde cred cã ai „împrumutat” expresia aceea legatã de cacao sã-þi fi ieºit mai bine decât ultima postare, asta dacã prin absurd ai deschis vreodatã o carte, de bucate.
Un fost om al bisericii mi-a spus o datã cã cel mai mare pãcat este... plictiseala, Dumnezeu nu se plictiseºte niciodatã... ei da, ºi chiar era o poveste frumoasã, dar n-am sã o scriu, pentru cã e pãcat de la Dumnezeu sã ne pierdem în postãri de 2 fraze când noi ne „consumãm” în cãrþi bine pãstrate de Google în memoria cash, cartea electronicã necesitând printre altele timp, ºi bani ºi procesor la purãtor.
(aºteptând azi la dispensar sã mi se semenze niºte acte, m-am întâlnit cu un amic, din vorbã în vorbã el începe sã le reproºeze reprezentanþilor cabinetului privat (unde pânã ºi apa pentru a lua o pastilã e pe bani), le reproºeazã deci cã l-au refuzat când a avut o urgenþã, cã „nu aºa se discutã între
mamifere superioare”. Mi-a plãcut expresia asta. Însã ea nu se aplicã aici.)