View Single Post
Old 04 Aug 2008, 13:21   #27
Pauline Kael
Banned

Pauline Kael

Originally Posted by larinho80:
Originally Posted by Pauline Kael:
Care credeti ca e cel mai bun film cu Indiana din cele trei?Mie al doilea mi s-a parut cel mai reusit.Poate pt ca a fost cu Sean Connery si tatal si fiul erau subjugati de frumusetea unei blonde naziste...

Pai in primul rand sunt 4 ,ala cu sean connery e "Indiana Jones and the last crusade"si e al 3-lea.Cel mai bun ramane primul"Raiders of the lost ark"
Wow,eu credeam ca sunt...trei :oops:
Primul nu e ala cu calatoria aia in India ,cu ritualurile alea ,cu scosul inimii din piept,cu pustiul ala chinez care il salveaza pe Indy?
Ma duc sa caut,multumesc.."Raiders of the lost ark".Uite-l,ma duc sa-l iau..
http://www.imdb.com/title/tt0082971/

Later edit:
"Indiana Jones and the last crusade" a fost cu River Phoenix,care l-a jucat pe tanarul Indy,recomandat chiar de Harrison Ford,cu care mai colaborase inainte.River era fratele lui Joaquin Phoenix(Commodus,"Gladiator"),foarte talentat actor si cantaret,cel mai bun prieten al sau,Keannu Reeves.A murit doar la 23 de ani din cauza unei supradoze.Cand se vb acum despre Heath Ledger,cred ca merita sa ne amintim si de River Phoenix,e ciudat cum acesti baieti talentati si frumosi dispar in mod absurd si ilogic, prea repede..
Pauline Kael is offline   Reply With Quote sendpm.gif