Thread: "Carol I"
View Single Post
Old 03 Aug 2008, 17:35   #11
Pashpix
Guru

Pashpix

Patruleasa va fi regina, pana la urma (Cancan)

In ciuda speculatiilor conform carora producatorul filmului "Carol I", regizat de Sergiu Nicolaescu, nu o doreste pe Simona Patruleasa in distributie, bruneta de la pupitrul stirilor sportive stie ca inca este in carti.
"Am obtinut rolul reginei Maria si nu m-a contactat nimeni sa ma anunte altceva. Mai mult, am fost informata ca in toamna vor incepe filmarile", a declarat Simona pentru Cancan. Vedeta Antenei 1 si-a dedicat cea mai mare parte a vacantei, care tocmai s-a incheiat, pregatirii rolului.
"Am imprumutat o gramada de carti cu continut istoric in care exista informatii despre viata si personalitatea reginei Maria. Majoritatea serilor mi le-am petrecut lecturand", sustine Patruleasa. Chiar daca se afla la al doilea rol de cinema, de data asta, unul principal, brunetei nici nu-i trece prin cap sa urmeze o scoala sau macar un curs de actorie. "Daca mai aveam 18 ani poate ma apucam de studiat cinematografia. Acum e prea tarziu", marturiseste ea.
In ciuda acestui fapt, Simona Patruleasa nu se va opri aici cu joaca. Daca dupa acest film va mai primi vreo oferta pe gustul ei, o va accepta fara sa ezite.
Pashpix is offline   Reply With Quote sendpm.gif