ok. am ras la faza ca partea didactica a mesajului, cu enjoy-ul pe care trebuie sa-ti produca arta, si cu educarea bunului-simt!
personal mai mereu am asociat acel "engoy" cu satisfactiile fizice, adica nu m-am dus la cinema ca sa ma distrez, si probabil aci apare discrepanta dintre modurile noastre de-a intelege filmul. si apoi eu mi-s genul acela care stie ca, placerile cu cat se repeta mai rar, cu atat farmeca mai mult.
credeam ca am lamurit partea cum ca a merge la film nu inseamna totusi si a te imbogati dpvd cultural. ma rog, n-ar trebui sa generalizam, sunt filme si Filme, totusi Juno nu este un Film, regret ca eu care indraznesc sa ma cred o gourmet, de data exigenta mea a ramas nesatisfacuta.
ma intreb, unde viata este atat de imprevizibila, daca chiar sunt un castig satisfactiile acestea mediocre, daca chiar merita sa te pierzi in "enjoy"-urile d'astea de-o ora si 35 de minute, pentru a afla ce?! si acum te rog sa nu-mi spui ca asta e legenda personala a mai bine 3 miliarde de pamanteni!
aaa... m-as fi asteptat sa-mi reprosezi morala crestina, in niciun ca pe cea comunista, din pacate am fost mult prea tanara pentru a profita de "preceptele" ei. La 16 ani, cat aveam in 89 ma interseau mai mult SFul, fenomenele paranormale si muzica clasica.
eu m-am plictisit, ei da, tocmai acum cand horoscopul personal spune
"Ideile tale sunt altfel decat ale celor din jur, sunt mai originale, mai indraznete si, cu siguranta, de succes, deci nu le tine doar pentru tine. Fa un pas in fata si exprima-te liber, pentru ca ar fi pacat sa stai in umbra si sa-i lasi pe altii care nu au nimic de spus sa atraga atentia asupra lor. Fii sigur ca atunci cand esti cu un cap deasupra si un dram mai inteligent, apar si comentariile acide si dusmanoase." :lol:
carevasazica: case closed. Let's enjoy ourselves, ca mama ma-sii!