Thread: "Juno"
View Single Post
Old 01 Aug 2008, 17:57   #65
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Originally Posted by Picasa2:
of. am o asa lene sa-ti raspund, de n-ai idee!
Dupä care...:
Originally Posted by Picasa2:
sa revenim. de ce fac o proiectie a mea in Juno? cum as putea face altceva, si ce anume as putea face pentru a o intelege? sa-ti dau un ex. iti spun ca ma doare maseaua. tu ce faci, incepi sa-mi compari trairile, pentru a ma intelege, cu ceea ce-ai trait sau presupui ca ai fi nevoita si totodata capabila sa traiesti. cu si siguranta nu te gandesti la o fractura de tibie.

daca reactiile oamenilor nu ar fi fost identice cu siguranta ca nu s-ar fi inventat psihologia, o stiinta, dp meu dv la fel de exacta ca fizica.

eu cred ca reactia lui Juno este una abolut tipica, toate incearca/ incercam sa scapam de responsabilitati. din punctul meu de vedere copilul ala nu ar fi trebuit sa se nasca, sau ar fi trebuit pastrat. Juno este o adolescenta mai mult decat obisnuita. ma rog, singurul ei "defect" e ca nu e obeza, daca ar fi fost, nu s-ar mai fi scris secenariul etc.

singura chestie care ma deranjeaza in aprecierile voastre este asa-zisa maturitate a tipei. ea nu e matura. nimeni in filmul ala nu e, sau, ma rog, sa-i dam, totusi, ceva credibilitate viitoarei mame adoptive.

Originally Posted by illotempore2002:
De ce nu suntem capabili sa acceptam ca se poate trece printr-o astfel de situatie si altfel??????? Tu ai propriul tau film, care nu ne intereseaza!

Sustin pozitia lui Lecart. Juno nu e un film de morala civica sau crestineasca, iar declansatorul actiunii (sarcina) este numai un bun pretext de a o portretiza pe Juno si pe toti ceilalti din jurul ei.

Again, Juno e o adolescenta atipica, cu inteligenta si cultura peste medie, matura si conturata ca personalitate, deci de ce mama dracului asteptam de la ea sa se poarte tipic?

afirmatia cum ca eu am filmul meu si nu te intereseaza contrazice acceptarea parerii celuilalt, cea pe care mi-o negi mie. fii mai atenta ce scrii, te rog, altminteri nu-ti va ce citesti.

dp meu dv Juno e adolescenta tipca si se comporta absolut normal. de ce mama dracului trebuie sa o apreciez? asta chiar nu pricep. ceea ce trebuie sa stii e faptul ca eu chiar vreau asta, numai ca ma calca al naibii pe bataturi asa-zisa maturitate pe care tu i-o atribui.

Originally Posted by illotempore2002:
Faptul ca ii negi comportamentul (@ Picasa) deciziile si reactiile inseamna ca o negi pe Juno. Inseamna ca nu iti place personajul in sine, mai mult, nu esti de acord cu personajul in sine si cu tot ce face! Si nu respecti si nu accepti viziunea regizorului.....adica stai un pic, daca el asa vrea sa fie personajul lui principal (ma rog, scenarista a vrut asta), care e problema ta?

nu neg nimic. a nega ceva inseamna a presupune ca ace lucru/ fapt etc nu exista. din nefericire, sunt foarte constinenta ca lumea e plina de Juno.

ca sa accept viziunea regizorului ar trebuie sa existe un mesaj, ori Lecart spune ca nu exista niciun mesaj, ca filmul este despe valorile estetice. acum imi cer scuze ca nu-mi mai amintesc daca lenjeria lui Juno se potrivea cu fotoliul ala, sau daca lumina cadea dispre nord, sau dinspre sud pe fetele distret machiate ale unor actrite cu peste 8 ore de somn! mea cupla!

problema mea e de genul asta: iesi de la cinema, te intalnesti cu nea Sandu, administratorul blocului, care te-ntreaba curios despre ce-a fost filmul.
ce-i raspunzi? ca sutienul protagonistei se asorta cu chilotii? ca nu se vedeau deloc cicatricele ultimei liposuctii, ca piscina familiei era de aceeasi culoare cu vila, ca replicile erau ca si dintii actorilor, perfecte si spirituale, sau ce?!
:sleep:
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif