Originally Posted by Lecart:
Dar de ce trebuie desprins neaparat un mesaj moralizator ? Nu-l putem lua drept film si-atat ?
|
pai si atunci de ce se mai investesc sute de milioane de dolari in toata industria asta?! de ce sa faci ceva fara mesaj, fara logica si fara un scop bine definit? doar ca sa te afli in treaba, sau ce?! de ce i se mai spune atunci filmului arta? nu e arta menita sa ne puna pe ganduri, sa ne imbogateasca si spiritual?
oricum, cu o parte a afirmatiei tale sunt de-acord: într-adevar filmul nu compenseaza educatia pe care ti-o pot da celelalte "indeletniciri" cu adevarat culturale.
in ceea ce-o priveste pe Illo, m-a mirat ca, dupa toate lecturile ei pe teme psihologice si dupa ceva anisori de viata nu a realizat ca implicarea emotionala in cazul lui Juno e mult mai puternica decat a fost in stare regizorul sa transpuna pe ecran, ca lucrurile trebuie privite in perspectiva. sau, ma rog, or fi unii mai insensibili, chiar am vazut intr-un film (tot de-al lor) un astfel de cuplu care turna copii cu nemiluita si-i dadea pe toti spre adoptie, ca si cum ti-ai schimba canapeaua, probabil ca asa o si fi, dar nu am eu habar, nu?!