View Single Post
Old 31 Jul 2008, 18:57   #133
Pauline Kael
Banned

Pauline Kael

Originally Posted by erissa:
Originally Posted by Pauline Kael:
Mel Gibson iti place si ca regizor?

Dintre filmele pe care le-a regizat (nu foarte multe la numar) le-am vazut pe toate mai putin Apocalypto, dar intentionez sa-l vad. Braveheart ramane o capodopera , iar The Passion of the Christ a fost foarte bine realizat. Cam crud.. dar realist si foarte mult mi-a placut ideea de a vorbi fiecare actor in limba poporului respectiv. Asa ar trebui sa fie toate filmele.. nu sa aud in Africa sau mai stiu eu unde, vorbindu-se engleza (si chiar foarte bine :lol: ).
Tu ce parere ai despre el?

lagardere a scris:

Quote:
Cred ca nici nu au existat, ca prea esti critica.
Erissa,despre Mel Gibson am o parere buna in mare,n-a fost un actor rau in Mad Max,Braveheart,regizat de el,(cam tot ce putea face),multi insa cred ca a luat-o razna,ca "Ce le place femeilor" e un fiasco ,de exemplu.
Ca regizor,nu e un regizor rau,dar la fel, a stiut pe ce sa se bazeze,ce sa socheze,cum sa o faca...btw,stii ca a fost acuzat de antisemitism? Esti curajoasa,mie mi-e teama sa ma uit la "Apocalypto".Da,e o idee ,cu folosirea mai multor limbi in filme,dar pt turma e comod si cu globalismul si americanizarea asta ,nici o sansa,dispar civilizatii,dialecte,cui ii pasa de ce limbi se folosesc in filme,poate doar lui Mel..."The Passion.." am plans atat la filmul acela ca la sfarsit n-am mai avut lacrimi in punctul culminant, al rastignirii...Cred ca "Iisus din Nazareth " al lui Zefirelli a fost mai bun,mai emotionant,dar Mel a stiut ce se vinde...

@Lagardere,cavalere,am o lista intreaga de actori romani si straini preferati,dar e atat de lunga.Tu esti actor insa,ai modele ,alti actori?
Pauline Kael is offline   Reply With Quote sendpm.gif