Mda, aceeasi maturitate a denotat-o si sexul neprotejat, nu?!
Hai sa fim sinceri, copiii nu sunt asemenea produselor care nu-ti mai plac, cele returnate, din viata de zi cu zi a contemporanilor americani. Ei n-ar trebui sa fie conceputi din si la intamplare, nu in urma violurilor, ei ar trebui sa fie doar doriti.
M-am intrebat intotdeauna ce-a simtit Jack Nicholson cand a aflat ca e rodul unul viol? ma rog, acum am citit pe Net alte versiuni, insa eu pe asta o stiam.
Revenind, sunt milioane de copii abandonati in America si pe intreg cuprinsul globului, nu cred ca era cazul ca INCA o adolescenta sa ramana insarcinata si sa-i abandoneze copilul!
Eu as fi optat pentru avort, sau l-as fi pastrat, pentru ca nu s-a pus nicio secunda problema ca nu ar fi avut cu ce si cine sa-l creasca.
Cu cat ma gandesc mai mult cu atat realizez ca acest film a fost facut pentru milioanele acelea de trogoloditi de pe glob. Morala lui este absolut lamentabila. Un copil nu este un aparat electrocasnic pe care-l returnezi pentru ca l-ai achizitionat din greseala. OK, inteleg ca nu ai constiinta, dar asta nu-l va impiedica peste ani pe omuletul cu probleme afective (sau psihice) sa vina sa-ti ceara scocoteala. Majoritatea afla ca au fost adopati, cum de altfel este si normal, si majoritatea isi judeca parintii biologici, tot la fel cum o facem si noi, cei nascuti si "pastrati" din/ in iubire.
Mi-am reamintit de-o nuvela citita prin clasa a 2-a sau a 3-a, "Fara permis de export", mi-am reamintit si de fidelitatea lupilor, cei care-si aleg partenerul pe viata, si am concluzionat ca este gresita compararea oamenilor su animalele, in multe dintre situatii ele ne sunt net superioare dpdv uman.
Concluzie: daca as fi adolescenta tipica americana, obeza si limitata dpdv intelectual, cu siguranta as gasi acest film educativ, iar daca, paradoxal as fi un pic mai inteligenta decat media l-as folosi drept scuza viitoarei mele "imprudente".
|