Thread: "Arta viselor"
View Single Post
Old 28 Jul 2008, 13:22   #38
thequietsurfer
Veteran

thequietsurfer

Vai!! Cum se mai poate trai in lumea asta lipsita de sensibilitate(estetica si nu numai)? Eu sunt flower-power, iar tu establishment. Eu vaslesc impotriva curentului, iar tu te lasi dus de valurile conformismului("ce e val ca valul trece"). Eu sunt McMurphy, iar tu esti o biata Sora Sefa. Eu sunt Socrate, iar tu esti Meletos. Eu sunt Giordano Bruno, iar tu esti rugul papalitatii. Eu sunt iconoclasta, iar tu iconodul.
Ma mir ca nu mi-ai pomenit si de Tarantino sau de Lynch. Trebuie sa stii ca am organizat de curand o manifestatie care a culminat cu arderea unor DVD-uri pe care se gaseau Natural Born Killers, A Clockwork Orange, toata filmografia lui Fellini si multe alte dovezi irefutabile ale desfraului in care se complace cultura contemporana. Inutil sa-ti mai spun ca din carti am pastrat doar Arta Poetica a lui Boileau. De fapt, eu incerc sa formez o unitate de pompieri ca cea din Fahrenheit 451.
-------------------
Nu stiu ce as mai putea zice ca sa te conving ca filmul mi-a placut. Exagerezi. La genul asta de comentarii am apelat si eu cand incercam sa ii explic cuiva de ce "Habla con ella" e unul dintre cele mai frumoase filme despre sacrificiu, dragoste, speranta si comunicare.
As putea sa te invit la o cina romantica. Ba nu. E prea "conformista" ideea. Te invit la o cina...suprarealista. Il rog pe Stephane sa imi prepare ceva in bucataria sa. E bine?
thequietsurfer is offline   Reply With Quote sendpm.gif