Originally Posted by Picasa2:
Of..., of course in cautarea unei poze de pe un site/ forum dezactivat. 
Nu stiu de ce, dar semnatura electronica, cea care-l citeaza pe tov. André Malraux nu e menita a face aici pe cineva "mai" cinefil. De altfel, nici nu-s de-acrod cu el, nu am putut niciodata reciti niciuna dintre cartile pe care le-am apreciat, dar am vazut acelasi film de zeci de ori, fara a-mi spune nimic nou, ci doar pentru a retrai inca o data si inca o data senzatia de gratie de la prima vizionare.
|
Nu e dezactivat forumul,presupun ca va cere sa va inregistrati...Asta a fost un raspuns la comparatia facuta de userul de mai sus,cu bascalie.ro,etc.Daca doriti,ne batem in poze pe forumul asta,dar care ar fi rostul ,exista mess si alte locuri de aratat chestii personale si neimportante.
Andre Malraux,era intr-adevar un comunist,dar nu unul mediocru.A facut si film ,de aceea isi permite citatul de mai sus.Ma rog,filmul n-a fost un succes.Si o carte buna ,poate fi citita si recitita(la un an ,la doi) descoperind noi intelesuri.Filmul reprezinta doar o succesiune de imagini(asta daca nu e un film prea inteligent si greu digerabil din prima..).
Citatul e banal,dar nu-l sterg,poate cand voi avea chef.As fi vrut o imagine,dar nu e voie,se incarca forumul prea mult.
Ca sa revin,daca veti vedea un film semnat sa zicem,Malraux,nu veti ramane impresionat,dar daca veti citi "Conditia umana",sunt scene de razboi atroce,torturi prezentate in amanuntime,scene erotice,care transmit mai multe sentimente decat un film.Filmul are mijloace de prezentare limitate,devine monoton si obositor sa vezi film dupa film dupa film dupa film du...dar citind carte dupa carte...devenim sigur mai inteligenti.