Originally Posted by Neuptolem:
Nu imi place siteul bascalie,chiar deloc.(nu se vede nimic,cere inregistrare).
In schimb am postat pe roportal,si un timp...m-am dat barbat din cauza ..misoginismului(crede-ma el exista pe forumuri,destul).
Postam mai mult la "Pictura" care este o mare pasiune a mea..
Uite "magaruldeaur" ,daca ma gasesti cu poza...
http://www.roportal.ro/discutii/ftopic48580-150.html
Ca sa incheiem:
Sunt frumusica,am succes la barbati,dar asta nu ma incalzeste prea mult,am un partener stabil ,cu care imi place...dragostea.
Sunt proasta pentru ca sunt fraiera si naiva,dar ma trezesc repede,si pentru ca nu stiu multe lucruri.
Sunt inteligenta pentru ca imi place sa cunosc ,sa comunic,sa creez,dar nu ma cred unica sau geniu,mai e mult pana departe.
Pasionata de filme,abia acum incep sa fiu,nu sunt genul care devoreaza enshpe mii de filme doar pentru a fi in pas cu curentul,cu oamenii de bine,si desi vede, se informeaza,nu intelege mai nimic.O iau usor ,ardeleneste...e obositor sa vezi 10 capodopere,sa le etichetezi repede,sa dai ochii peste cap sa citesti niste cronici sau cartulii,brosuri despre film,si sa te pretinzi critic,pana la urma cinema-ul n-ar trebui sa fie o arta frivola si accesibila,asa cum a devenit...
In rest,incantata de cunostinta,si imi place cum sta Brad la tine in avatar,pacat ca e Brad si ca e frumos.