Thread: "Arta viselor"
View Single Post
Old 25 Jul 2008, 10:50   #27
Lecart
Guru

Lecart

Mie mi se par argumente extrem de valabile.

E o linie extrem de subtire, care se indoaie la fel ca Bezier, intre nonsens si artistic. Bine, e drept ca termenul de kitsch nu e potrivit aici, intrucat nuantele de care vorbea klein sunt mai mult de natura abstracta, voit construite astfel - si nu de prost gust si de imitatie cum releva kitschul.

Mie mi-a placut filmul, destul de mult, insa sunt constient de defectele sale, in prisma unora, si cu toate astea tot mi-a placut. Absurd este insa ce pretinzi tu, illotempore, cum ca filmul e deosbit si nu are cusur. Nu toti suntem sensibili fata de anumite motive din film - asta nu are legatura cu gusturile - ma refer la faptul ca fiecare serveste filmul pe alt platou.

Cum tie nu ti-a placut Shoot Em Up, de altfel l-ai aruncat si in noroi, la fel si apetenta unora ptr Gondry are limite.

Pe de alta parte nu-mi explic discutiile astea acerbe pe marginea unui singur film, cand sunt atatea filme bune si forumul asta pare amortit.

LE: mesajul l-am postat inainte sa vad ce-a raspuns klein, si vad ca s-a insistat pe kitsch, iar. Ar fi de discutat aici dar

eu unul ma duc sa vad un film, o dupa-amiaza placuta!
Lecart is offline   Reply With Quote sendpm.gif