Originally Posted by Supastar:
Originally Posted by Pauline Kael:
Originally Posted by silver_boy:
iti recomand eu piesa The Room scrisa de "nobelizatu" Harold Pinter
|
Ai vazut piesa? Cine joaca? Sper sa fie in stagiunea de toamna  Atunci o sa stau un timp prin capitala,si o sa ma culturalizez putin. :oops:
|
nu vreau sa-ti demolez entuziasmul, dar in general "piesa" este cea scrisa pe care o citesti, iar "spectacolul" este cel pe care il vezi la teatru. asa ca se poate k silver boy sa-ti fi recomandat o lectura!
|
Nu imi piere entuziasmul asa usor(doar daca e vorba de rautate gratuita,jignire,infatuare,etc,ceea ce nu e cazul).
Am zis ca nu am fost la teatru,nu ma invart prin cercuri din astea doar ca sa ma bag in seama si nu incerc sa epatez,intoxicand.Imi place filmul si teatrul,dar ca orice forma de arta , ma intereseaza din perspectiva inteferentei cu alte arte.
Referitor la ce ai zis dumneata,vorba francezului:"J'ai vu une piece de theatre",dar" Je suis alle (e)au spectacle" ...
Ma multumesc deocamdata cu lectura,daca e interesanta,nu din snobism si din dorinta inutila si obositoare de a dobori vreun record ...
Quote:
din pacate eu nu ajung la teatru prea des in ultima vreme... de citit teatru, cu atat mai putin... dar ca regizor, imi place foarte mult doamna Julie Taymor, care e si regizoare si scenografa dupa cum stiti, si care dupa parerea mea are geniu... recomand 'Titus'- si cand va uitati la el (pe dvd), vedeti ca este acolo un interviu fabulos cu ea... altminteri, nu e de scapat nimic legat de ea.
si pentru ca vorbeati de Andrei Serban (caruia ii ador toate piesele, cate am vazut) biografia lui m-a tinut intr-o stare de gratie pentru ceva vreme...
|
Europe_east,sa inteleg ca sunteti regizor? Complimentele mele.
Julie Taymor,nu pot sa zic ca "Titus" e un film foarte reusit,dar este inovator.Cu "Frida" a fost foarte aproape ,a avut si critici proaste.
Este o femeie si o artista remarcabila,mai ale s ca eu sunt interesata de latura aceasta dark ,atractia pentru morbidin arta(vezi scenele horror din "Titus',putin cam prea aglomerat ,de aceea tragismul autentic are de suferit)sau filmul "Frida" stim ca Frida Kahlo era o suprarealista ergocentricacu viziuni despre sine macabre( si incitante) putin cam prea comerciala si devenita azi un brand..
Andrei Serban,dincolo de toate neimpliniril e ,e un invingator si ar merita o discutie