View Single Post
Old 20 Jul 2008, 17:01   #24
larinho80
Senior

larinho80

Originally Posted by films4all:
Originally Posted by larinho80:
well,daca nu ai da dovada de incapatanare si ai vedea filmul,ti-ai da seama ca nu e doar un film cu supereroi.si nu,nu e pt pustani de 13-14 ani.nu e normal sa fie cel mai bun film din istorie,cum nu e normal nici sa fie notat cu "1",doar ca sa-i mai scada media.

PS:si mai lasa-ne cu snobismele,vrei sa vada lumea ca ai auzit si tu de antonioni si tarkovsky?

pai.. tu i-ai dat unu de stii ca i s-a dat si 1 sau cum?
si nu draga, am vrut sa pun acolo doar numele regizorului care era in capul listei IMDB250 pana acum si sa zicem ca-si mai merita numele, dar n-am vrut sa zic doar de el, ca sa inteleaga lumea bine ideea si nu sa vada ce stiu :lol: si sincer.. ma lasa rece replica, mai bine gaseai ceva mai inteligent ca.. replica asta mi-ar fi fost adresata de unu care are 13 sau 14 ani si care se uita la TDK :sick:
deci ma repet ca vad ca n-ai inteles: nu am nimic cu filmul, am ceva cu filmele cu/despre eroi .. si e normal, daca luam in considerare explozia de strutzo-filme aparute numai in acest inceput de vara.
macar cu o chestie ai dreptate si te stimez. De fapt, cred ca filmul asta a adus cu el cea mai idioato-cretino-mega-prostie de idee, aceea ca ar fi cel mai bun film din istorie.
la faza cu vezi filmul nu mie trebuia sa-mi spui ci lui Floaresx ca el a venit cu aberatii iar eu nu inghit aberatiile, din pacate pentru el.

1 te poti uita pe imdb sa vezi cate voturi de 1 ,2 etc are filmul
2.in ignoranta ta continui sa crezi k e un film facut pt copii de 13 ani.probabil ca si majoritatea criticilor care l-au apreciat au tot 13 ani,nu?la fel si kevin smith cand l-a numit "the godfather 2 of comic book movies"
3.in loc sa incerci sa dai verdicte ,nu crezi k ar fi mai bine sa vezi intai filmul?eu unu ilk apar pt ca am avut ocazia sa-l vad la vizionarea de rating.si nu,nu se pune daca il vezi pe divx copiat din sala