Nu.
L-as fi analizat obiectiv, criticându-i defectele si remarcându-i calitätile, ca în cazul oricärui film inegal, neîmplinit si de nivel mediu (oarecum gen "Cum mi-am petrecut sfârsitul lumii", "Ryna", "Legäturi bolnävicioase").
Mai sever, dar tot ponderat, critic filmele slabe, dar ratate onorabil, ca "Ingerul necesar", sau "Dupä ea".
"Praf" fac numai catastrofele: "Si totul era nimic", "Azucena", "Poveste de cartier", "Logodnicii din America", "Supravietuitorul", "Ticälosii", "Un acoperis deasupra capului", "Legiunea sträinä"...
Iar de läudat, evident, numai filmele bune: "432", "MDL", "AFSNAF", "HVFA", "RET"...
* * *
Personal: stim amândoi ce te roade - deci stim cä toate aceste provocäri (inclusiv aia cu "pe mine nu m-ai jignit niciodatä?") sunt subiective si, ca atare, necreditabile. Aminteste-ti cum m-am sträduit sä gäsesc o formulä cât mai delicatä si politicoasä de a evidentia distanta dintre intentie si realizare, apropo de acele proiecte - si linisteste-te (dacä tot nu poti sä te "abtii", vorba ta).
|