Originally Posted by legardere:
Originally Posted by Pauline Kael:
Toate aceste"dive" sunt operate estetic(desi n-aveau nevoie).
|
Ok, am inteles ca esti cam prea anti operatii estetice, dar te-ai gandit ca toate astea au ajuns la moda din cauza fanilor?
S-a ajuns in stadiul in care 70% din filme au performeri care in primul rand trebuie sa provoace fantezii sexuale fanilor sau in general spectatorilor, si apoi se iau in considerare alte elemente cum ar fi talentul, capacitatea de a intelege in primul rand personajul, si alte chestii din astea "neimportante".
Stau si ma gandesc ce discutii existau pe tema Barbrei Streisand, dar ce a demonstrat in final femeia asta ar trebuii sa dea de gandit atat spectatorilor cat mai ales celor care se ocupa de casting, ce ne facem oameni buni ca nu mai sunt decat cativa actori capabili sa performeze, restul sunt umflati din reclame, pentru care platesc bani grei (pentru ca altfel zau nu stiu cat succes ar mai avea)?
|
Ai dreptate,cavalere,dar cred ca asta cu operatiile estetice tine si de "common sense" al fiecaruia.Nu cred ca daca as fi o tanara si frumoasa actrita,fara defecte vizibile(cine e perfect) m-ar putea obliga cineva sa ma operez(mai nou,moda se cheama "nose job" ,bine ca nu se cheama blow ...nose").Nu e deontologic si moral,si pt toti banii din lume nu as cadea in abisul ridicolului.Daca ne uitam la Mikey Rourke si la altii la care e mai putin vizibil,se mai pot chema acestia barbati? Ti-l poti imagina pe Sean Connery cu fata plina de cicatrici si intinsa cu un fel de fier de calcat,dat cu autobronzant pt femei si fanat de la prea multe ultraviolete?
Unde e succesul? Lumea a inceput sa se prinda,e iluzia din capul lor ca afacerea asta e un succes.Deja intervine suprasaturatia,si cred ca Hollywoodul va fi nevoit sa o ia de la zero(da Doamne).
Barbra Stresissand atunci cand s-a lansat ,era posesoarea unei voci minunate,dar era nula ca talent actoricesc..Walter Matthau ,partenerul ei ,din "Hello ,Dolly!": o tachina tot timpul.Pe urma experienta a invatat-o multe ,inclusiv ceva ..politica

sa-i foloseasca.
Meryl Streep are nasul ca un cremwurst,dar in "Sophie's choice" era cea mai diafana si sexy "poloneza"...Talentul,chemarea,arderea launtrica,asta e mai important.
Sincer,daca iubita ta ar fi un mutant din asta artificial,cum te-ai simti sa-i saruti colagenul din buze,sa-i pipai silicoanele de prost gust...etc?
La europene n-am vazut atata vulgaritate.