Originally Posted by klein:
Nu pricep de ce sa nu vorbim despre teatru daca tot am vorbit despre literatura sau muzice? Pana la urma cred ca teatrul se apropie cel mai mult de film. S-a scris atat despre cartea preferata, de ce sa nu se scrie si despre teatru? Ce aveti domnilor importiva?
Una din piesele cele mai misto pe care le-am vazut a fost "Toujours l'amour". Sper ca se mai joaca, pentru ca e unul din spectacolele care isi pastreaza prospetimea chiar si dupa atata timp. Si mi-a mai placut o piesa, dar aia e de mult apusa. Putini isi mai aduc aminte. cred ca unii s-au plans ca dura cam mult. E drept ca 3 ore nu e usor de suportat, dar ce interpretare si ce mise en scène!!! :love: este vorba despre 1794 al lui Al. Darie
|
Snobism si incapatanare.Cum se face ca niste persoane atat de inteligente,cultivate, sa fie deranjate de o biata sectiune de teatru?Oare va e frica?
Lipsa topicurilor,subiectelor noi,si scandalurile nu aduc trafic,din contra,ii izgonesc pe cei care ar vrea sau ar avea ceva de spus.
Sunt persoane care din motive diferite nu pot ajunge la un teatru.
Sunt autori de teatru ecranizati in filme(Shakespeare,Tennessee Williams,etc),sunt mari actori ai teatrului englez pe care ii vedeti "jucandu-se " in filmele americane cu care ne spalam in fiecare zi/saptamana creierul.
Dar daca se merge pe principiul" less is more" ...
Ar fi multe de discutat intr-o sectiune de teatru.
Si e culmea si jenant ca sa nu va amintiti ca succesul il da sinestezia ,interferenta artelor.
Artele,psihologia intercoreleaza si ne ofera spectacolul vietiil...
De ce atata discriminare...oare magia ne ofera numai cinema-ul?
Cinemagia.Vodoo.