Originally Posted by XamWaZ:
mie mi'au placut si:
Stardust
The Spiderwick Chronicles
The Water Horse: Legend of the Deep
Beowulf
Nim's Island
tu ce parere ai despre ele?
unele filme despre care ai zis tu nu le'am vazut da sigur le voi vedea in scurt timp
|
"Hobbitul",ecranizarea dupa Dickens cu Jim Carrey,"Cirque du freak'," Curiosul caz al lui Benjamin Button" n-au aparut inca.
Mi-au placut"Nanny Mc Phee","Finding Neverland","Hook",chiar si criticatul "Lemony Sniket's","Sweeney Todd"(desi se putea mai bine si sunt curioasa sa vad si varianta BBC 2006),"Edward -Scissorhands",o bijuterie a lui Tim Burton,"Stranger than fiction",LOTR si Harry Potter se spune ca sunt doar imagini frumoase(dar sunt frumoase),"King-Kong" cu Jessica Lange(ultimul,cu Naomi Watts, e cam exagerat).Sunt multe.
"Stardust"-n-a fost chiar rau,fie doar si pt placerea de a o vedea pe Michelle Pfeiffer in rol de cotoroanta pe matura si pe Robert de Niro dansand travesti.
"The Spiderwick Chronicles'- a inceput asa promitator cu genericul ala gothic cu insecte moarte si fluturi cap de mort si alte grozavii in formol,ca dezamagirea de pe urma nici nu ma mai lasa sa-mi amintesc subiectul.Stiu ca pustiul din film(care parca a avut dublu rol) a jucat si in "Finding Neverland "si "Charlie si fabrica de ciocolata"in amandoua alaturi de Johnny Depp si ca a a zis ca atunci cand o sa fie mare nu mai vrea sa fie actor.
"The water-horse" mi s-a parut o poveste sensibila si simpatica ,numai buna pentru copiii care-si doresc un diplodoc asa ca ala in baie.
"Beowulf" -ideea n-a fost rea,cu animatia,din pacate animatia a avut de suferit,Robin Wright Penn si alte personaje aratau exact ca alea din Shrek,mai lipsea magarul... Puteau si ei sa-l mai lucreze la efecte speciale...
"Nim' s Island" l-am vazut cu placere pentru ca Jodie Foster demonstreaza ca poate juca orice,chiar si o cizma care te poate face sa plangi sau sa razi...si cand te gandesti ca n-a luat lectii de actorie,ea si unii din cei mai buni,dar a terminat Harvard magna cum laudae-e desteapta).De altfel povestea a fost banala..
Toate sunt povesti pentru copii cu variatiuni,unele mai atractive,unele nu,unele mai bine jucate altele ,nu.Unele sunt salvate de actori,altele compromise de ei,altele sunt bine puse la punct din toate punctele de vedere..
"The Golden Compass"m-a surprins cat de mult a putut sa strice filmul Nicole Kidman si cat se poate duce in jos( a luat Zmeura parca pt filmul asta).
Le-am cam uitat,in general nu uit ce imi place sau ce ma socheaza.
Tie care ti-a placut?
Si daca ziceti ca Narnia2 e aiurea nu ma mai uit...desi...preconceptiile ...not for me

Narnia 1 parca n-a fost rau,promitea."Eragon" iarasi l-am vazut,actori buni in el,dar,...sunt filme bine facute toate,dar parca le lipseste ceva,sufletul,inteligenta,tandretea.
"Pan's Labyrinth" nu-l incadrez la fantezie.O fi avut cronici si recenzii bune,dar pe mine m-a dezgustat.Pacat de actori.
Daca stiti filme fantastice din toate timpurile,recomandati va rog,ce ati vazut