View Single Post
Old 10 Jul 2008, 15:39   #22
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Dar cât interes pentru särmana-mi persoanä! (Färä false modestii.)

Päi:

Da, cinematografia românä a renäscut. Nae Caranfil a tinut-o cuplatä la aparate, peste fatidica perioadä postdecembristä, când fostii regisori buni mureau (artistic: Pita, Daneliuc, Pintilie, Märgineanu; fizic: Tatos, Veroiu), pânä la eruptia Puiu, Porumboiu, Muntean, Mungiu, Solomon, secondati de Giurgiu, Mitulescu, Jude, Cobileanski, Hoffer... A renäscut. Totul e sä träiascä si sä creascä - dar sunt toate sansele, cä uite, nu-s unu, doi, sunt cel putin fix zece!

Lucrez acum la douä scenarii: un scurt despre întâlnirea, undeva în Europa, a doi oameni care s-au cunoscut pe net, si un lung despre mafiile imobiliare si abuzurile lor. Mai sunt implicat, cu regia, în douä proiecte - dar, cum scenariile nu-mi apartin, nu pot spune nimic despre ele.

Favoriti? Tarkovski, Mihalkov, Vajda, Orson Welles, Chaplin, Forman, Koncealovski, Fellini, Antonioni, Truffaut, Bergman, Ciulei, Caranfil, Puiu... (cam în ordinea asta).

Totusi, topicul ästa nu este "al meu" - este doar al asemänärii dintre "Habla con ella" si "Neînvinsä-i dragostea". Un topic al meu nu existä, si nici nu cred cä ar fi necesar... Mä pronunt räspândit prin forum, pe unde am câte ceva de spus. Nu persoana mea conteazä, ci subiectele despre care vorbim.
In plus, nu suport blogurile, sunt prea egocentrice. Rämân un iubitor al demodatelor forumuri - si un nostalgic al efemerelor chat-rooms de acum opt-nouä ani...
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif