View Single Post
Old 09 Jul 2008, 20:32   #34
Pauline Kael
Banned

Pauline Kael

Originally Posted by legardere:
Originally Posted by Pauline Kael:
Dar a jucat bine in Leon.Si nu mai e talentata

:w00t: Cum vine asta?
ma poate elucida cineva, nu de alta dar asta e prima data cand o aud, si chiar e bomba bombelor
nu de alta dar ma invart printre oameni din astia care azi sunt pe un rol care li se potriveste cat de cat, si maine dau de un regizor tampit care ii pune sa joace ceva ce ei nu sunt, si nu pot sa inteleaga cum trebuie sa fie si nu mai sunt credibili nici de frica

Omul lu Dumnezeu, un om are o anumita tipologie, sa joci un personaj inseamna sa il intelegi si apoi sa il construiesti de asa maniera incat cei care vad acel personaj nu vad actorul ci personajul. Dar aici intervin mai multi factori si anume:
1. Scenariul si cum iti este construit rolul
2. Actorul si cum vede el rolul, cat se identifica cu acel rol, si mai ales cum intelege ca acel rol ar trebuii sa fie
3. REGIZORUL si cum vede el rolul actorului in tot ce inseamna film.

Hai ca incep sa intru prea tare in detalii si chiar nu isi are rostul.
Cam acelasi lucru am incercat sa-l explic si eu la "Talentati...fara talent".
Am inteles si nu-mi place sa o tin pana in panzele albe,nu sufar de fixisme,mai ales ca subiectul nu e unul care sa merite.
Hai sa fim obiectivi si sa vorbim despre calitatile si defectele Nataliei.E in regula,va place,n-as putea spune ca eu am antipatii duse la extrem,sau obsesii din astea meschine.Ca e draguta,chiar sexy,s-a stabilit,are un ceva al ei,chic,ceva ce au actritele europeneCa e convingatoare iar s-a stabilit.Ca nu-mi transmite emotii am zis si chiar cred,am vazut cu ochii mei cum a gafat.
Restul ceea ce ati scris mai sus e pura teorie care n-are nici o treaba cu talentul si chemarea.
Ca sa fim on-topic,se vorbea despre Lolita.Ea insasi,Natalie a refuzat rolul.Cinste ei daca a simtit ca nu-l poate face.
Pauline Kael is offline   Reply With Quote sendpm.gif