View Single Post
Old 09 Jul 2008, 16:27   #16
Pauline Kael
Banned

Pauline Kael

Originally Posted by Pitbull:
Hehe, vechea poveste... Intâmplätor, chiar asta m-a fäcut sä descopär CineMagia, acum trei ani jumate... In 31 decembrie, 2004, am dat din curiozitate un Google search cu numele meu, si printre altele am gäsit acest topic.
...Asa a ajuns Pitbull pe CineMagia!

Altfel, sigur cä, TEORETIC, as putea trata oricând subiectul, într-o cu totul altä cheie... si, acum, constient fiind de greselile de abordare de-atunci, as face un film mult mai bun. Numai cä... nu mä mai intereseazä, nu-l mai simt... Si, oricum, nu cred în întoarcerile la dragostea dintâi... prefer mersul înainte.

(NOTA: Pauline deschisese un topic nou, intitulat "Pentru Pitbull". Am reprodus aici mesajul ei, si am räspuns, ca sä fim mai coerenti.)
Imi pare rau ca gafez,dar chiar n-am vazut topicul.Acelasi lucru l-am facut si eu acum o jumatate de ora,am scris numele pe google si am gasit filmele dvs.Si mi-am amintit de ..habla con ella.Scuze.
Oricum felicitari pentru idee si pentru film,voi citi ce s-a scris mai sus.daca va putem ajuta cu o idee,cat de mica..M Preda spunea ca inspiratia poate veni de oriune,si batand intr-un gard..
Sper ca n-am suparat.Si ca veti fi sprijinit in proiectele dvs..
Pauline Kael is offline   Reply With Quote sendpm.gif