Thread: "Hancock"
View Single Post
Old 08 Jul 2008, 11:22   #3
Pauline Kael
Banned

Pauline Kael

N-am citit ceea ce ati scris mai sus sa nu ma influentati.Pentru ca aveti mai multa dreptate sigur.
Sa gresesc asadar :Am vazut Hancock,calitate slaba(am voie sa zic? stau la tara).M-asteptam la mult mai mult ,ideea era promitatoare dar...Cred ca americanii sunt in pana rau de idei si inspiratie si s-au saturat ei de ei insisi.
Will Smith mi s-a parut mai expresiv in..."Shark Tale" de exemplu,desi acolo era un desen animat.Potential fizic are,slava Domanului,umor specific afro-american(desi nu mai e la moda) ar fi.Ceea ce se cauta este perechea inter-rasiala ,negru cu alba se iubesc si asa mai departe trec prin greutati..
Filmu' incepea bine,cu unu ' care are puteri supranaturale(cine nu si-ar dori..) dar nu stie ce sa faca cu ele ,e betiv,murdar,homless,inca tanar si in putere,idealul oricarei gospodine casnice care viseaza la barbati salvati de soarta cruda...Bun,povestea incepe sa se acreasca cand apare tipul de la firma nu stiu care cu slaganul si cu inima...n-am vazut ironia fina ,ci o chestie plicticoasa.Tipul care va sa zica e un papagal,e salvat de Hancock ,acest lucru cauzand multe accidente si batai de cap,injuraturi din partea publicului,etc.Nenea de la firma il ia pe Hancock acasa sa-l faca om,sa-l aduca pe calea cea buna.Acasa ,surpriza,nenea care e cam tampitel asa are o bunatate de nevasta(Charlize Theron,machiata si imbracata cam nepotrivit spre nereusit in film) ,care se uita cam urat la Hancock.De ce? Nu stim inca,dar cand aflam ne apuca durerea de cap,cascam ,si ma intreb cate filme idioate cu supereroi mai scot astia.(Odiosenia de "Iron Man",amestec de fabulatie idioata cu realism ,costume tampite de supereroi..)
Presupun ca or sa faca si Hancock doi si atunci Charlize va avea un costum reusit,nu-i asa,si va face si ea o gramada de grozavii,in afara de sex cu Will Smith,asta le-ar fi letal(mare aiureala).
Nu mi-a placut,si m-a enervat.
Sa vad ce ati scris mai sus,am de luat aminte si de invatat.
Pauline Kael is offline   Reply With Quote sendpm.gif