Originally Posted by Pauline Kael:
Am urmarit aceste doua filmerecent si mi-a parut rau pentru Javier Bardem,pentru Dustin Hoffman ca tanara actrita(supraevaluata cred) nu reusea sa intre in rol(niste roluri ofertante si importante).Ce credeti?
|
Fara sa te jignesc, dar chiar sunt oarecum in tema la acest capitol, parerea mea este ca aceasta "supraevaluare"(chiar daca nu e cuvantul cel mai potrivit) este oarecum meritata, si castigata cu ani bunio de munca, si interpretari bune spre foarte bune. E drept ca se poate sa o mai peceasca pe ici pe colo, dar nu toti sunt capabili sa studieze un rol inainte sa inceapa munca efectiva pentru el, si sa zica "nu e ptr mine, si nu il pot face", aici in principal e vina celor care s-au ocupat de casting, dar Hollywood-ul nu prea mai pune accent in multe cazuri pe posibilitatile celor numiti sa faca o treaba ci pe numele lor (care in 70-80% din cazuri aduce spectatorii in sala, si banii in conturi). Asadar titlul este putin anapoda pus, a demonstrat ca are talent, daca altii nu stiu cum sa il foloseasca, si sa il scoata in evidenta, e o alta problema.