View Single Post
Old 08 Jul 2008, 09:30   #3
legardere
Veteran

legardere

Re: Talentati fara ...talent

Originally Posted by Pauline Kael:

Am urmarit aceste doua filmerecent si mi-a parut rau pentru Javier Bardem,pentru Dustin Hoffman ca tanara actrita(supraevaluata cred) nu reusea sa intre in rol(niste roluri ofertante si importante).Ce credeti?

Fara sa te jignesc, dar chiar sunt oarecum in tema la acest capitol, parerea mea este ca aceasta "supraevaluare"(chiar daca nu e cuvantul cel mai potrivit) este oarecum meritata, si castigata cu ani bunio de munca, si interpretari bune spre foarte bune. E drept ca se poate sa o mai peceasca pe ici pe colo, dar nu toti sunt capabili sa studieze un rol inainte sa inceapa munca efectiva pentru el, si sa zica "nu e ptr mine, si nu il pot face", aici in principal e vina celor care s-au ocupat de casting, dar Hollywood-ul nu prea mai pune accent in multe cazuri pe posibilitatile celor numiti sa faca o treaba ci pe numele lor (care in 70-80% din cazuri aduce spectatorii in sala, si banii in conturi). Asadar titlul este putin anapoda pus, a demonstrat ca are talent, daca altii nu stiu cum sa il foloseasca, si sa il scoata in evidenta, e o alta problema.