View Single Post
Old 01 Jul 2008, 11:20   #11
sergiu puiu
Guest
 
sergiu puiu
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 132
Pai daca-ti inchiriez tie trotineta si te platesc cu 150 euro/zi pentru trotineta .... se cheama ca tu esti COPRODUCATOR la filmul meu?
Alta-i povestea daca tu pui la bataie trotineta de pe balcon gratis.Dar ar trebui sa pui la bataie si balconul, si scara blocului, si banii din salteaua parintilor!

Tu nu ai vazut pe generice mentiuni de tipul ... multumim firmei X, multumim firmei Y? Astea erau pentru trotinete oferite gratis.Pentru calitatea de COPRODUCATOR la un film cu un buget urias trebuie sa pui multe la bataie.Nu poti sa oferi servicii in valoare de 50-100 mii dolari(preturile oricum sint umflate la CASTEL FILM) la un film cu buget de milioane si sa speri la calitatea de COPRODUCATOR!!!

COPRODUCATOR inseamna mai mult decit sa participi la realizarea unui film. Si in primul rind COPRODUCATORUL are parte apoi din banii produsi de film, din profit !!!

ASTA-I SI MOTIVUL PENTRU CARE UN COPRODUCATOR apare pe generic, afise si alte materiale promotionale.

CASTEL FILM a taxat toate serviciile oferite pt COLD MOUNTAIN. Ca apoi a facut rost de o scrisorica de la americani cum ca romanii au fost coproducatori ... asta-i alta socoteala,tine de moralitatea celor din echipa de productie. Plicul nu-i inventie romaneasca. Ma indoiesc ca acea scrisorica/acel contract este real/legal.Daca exista.
sergiu puiu is offline   Reply With Quote sendpm.gif