View Single Post
Old 01 Jul 2008, 11:19   #10
rocky
Veteran
 
rocky
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 222
Deja strutocamila a devenit hipopotamofluture cu trei capete si solzi de peste.

Regulamentul asta e de risul curcilor. Eu zic sa renuntam complet la el si sa il inlocuim cu unul in care sa nu existe decit UNICUL criteriu logic si de bun simt : CALITATEA SCENARIULUI. Regizorul atasat sa dovedeasca prin ce doreste el ca stie meserie, la latitudinea sa. Nu ne intereseaza decit sa stim ca stie meserie, suficient cit sa transpuna cel putin corect un scenariu in film. In primul rind, sa avem certitudinea ca are forta, talentul si dorinta de a se inhama la o intreprindere atit de grea cum este filmul. Si ca isi intelege si simte subiectul si il intereseaza nu banii si faima, ci sa transpuna o poveste cu care sa ne subjuge. Asta e tot ce conteaza.
Premiile au ajuns ceva total derizoriu, iar numarul de spectatori la fel. E fix ca la situatia cu retrocedarile. Chiar nu v-ati saturat de atitea mismasuri si incurcaturi si aranjamente si minciuni bagate in ochi?

Dupa care, sa se atribuie banii, conform notei si alfabetului, ca in filmul lui nae. :lol: Daca nu intri la concursul din iulie, iti vine rindul sa zicem in maximum 2 ani. Ca sa nu mai fie atitea discutii halucinante.

Sa stim o treaba : la primul concurs cistiga cei cu A, B,C.D si poate si E, se pregatesc cei cu F, G etc.

E o bataie de joc de cartea recordurilor. Nu au nici o sansa sa cistige cei realmente buni, ca sa intram si noi in rindul lumii civilizate.
rocky is offline   Reply With Quote sendpm.gif