View Single Post
Old 20 Jun 2008, 18:00   #350
rocky
Veteran

rocky

Extrem de obositor acest topic. Pashpix, esti agentul de pr al lui sn? ce ne tot tii la curent cu tot ce face? Nu ne spui si cite suluri de hirtie igienica si-a luat saptamina asta? Zau.

Oare chiar nu isi da nimeni seama ca, daca ne asasinati atita cu omul asta, ne faceti sa ii detestam chiar si calitatile si reusitele? Chiar nu se prinde nimeni ca ce e prea mult strica? Ati auzit vreodata de "less is more"?

Dupa parerea mea, sn a gresit cind a continuat sa faca film dupa revolutie. Nu a mai dat niciodata un film la nivelul celor din anii 60-70. Orice cineast are o anume durata de creatie, in care are sens sa creeze. Daca ii piere suflul creator si poate chiar si forta reala, de ce sa nu lase pe altii si el sa se retraga finut in spate, ajutindu-i pe cei care pot ?

Este adevarat, il inteleg pe undeva, tinerii nu prea stiu nici istorie si nici prea multe altele, si nu prea vad pe nimeni in stare sa faca azi ce a facut el odinioara. Dar hai sa o spunem p-a dreapta, nu a facut singur. Scenariile pe al caror generic se trecea erau adesea scrise de cu totul altii, multi ramasi anonimi, ca nu mai incapeau si ei, de.

Noul lui proiect despre carol nu imi trezeste nici o incredere. Daca ii da bani cineva, treaba lui, dar cred ca artistic vorbind sn a dat tot ce-a putut.

Dar MAI LASATI-NE cu sn. Faceti-i cite trei statui in fiecare oras si gata, sa ne lase in pace. Om avea si alte lucruri despre care sa vorbim. De exemplu, ce cirese bune au fost anul asta !
rocky is offline   Reply With Quote sendpm.gif