Thread: EURO 2008
View Single Post
Old 20 Jun 2008, 15:21   #75
illotempore2002
Guru

illotempore2002

Originally Posted by silver_boy:
...illo, (cata prezenta de spirit)...abulic mai inseamna si inert
nea pitbull-bre (hopa-tropa si matale) cititor si fun Derrida cum te stiu, cand matale ai redus fotbalul (golindul de toate atributele lui constitutive, de reguli, etc) la o bashica dupa care alearga niste tampitzi, ai folosit un procedeu care poate fi pus si in termenii de-constructiei prin simplul fapt ca l-ai privat de conceptele lui "universale". Stiu ca nu te satisface raspunsul dar pe matale, oricum, nu te mai satisface nimic de la o vreme...
apropo de eficienta Germaniei circula o butada...
cica Fotbalul e un sport COLECTIV unde doua echipe adverse se intalnesc iar la sfarsit castiga Germania -;
Mi-a placut Portugalia, au jucat deschis, "angajat", prefer oricand fotbalul lor creativ in detrimentul schemelor geometric-rigide practicate de nemtzi
europa@ nici mie nu imi plac muierismele jucatorilor...ma distreaza teribil cand adversarii nu-i ating deloc si ei tzipa ca niste injunghiati si cad teatral...-;

si eu cred ca fotbalu e un sport cu o basica dupa care alearga niste tampiti si asta poate fi demonstrat simplu prin calcularea mediei IQ-ului fotbalistilor care in mod cert nu depaseste 75....
un sport jucat de niste prosti e un sport pt nivelul lor

ha!
illotempore2002 is offline   Reply With Quote sendpm.gif