Thread: EURO 2008
View Single Post
Old 18 Jun 2008, 18:47   #60
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Send a message via ICQ to ricutza Send a message via MSN to ricutza Send a message via Yahoo to ricutza
Originally Posted by redmen:
Nu cred ca Piturca e de vina,jucatorii sunt de vina.Pai cand Olanda iti lasa ocazia sa le dai gol,ratand intentionat,si tu stai si te joci cu mingea si o degajezi aiurea meriti sa te duci acasa si nici nu mai conteaza ca ai facut egal cu Franta si Italia.In afara de Lobont,Chivu,Mutu,Goian si Radoi toti jucatorii au fost pe teren la acest campionat numai ca sa aiba echipa 11 jucatori.

exact asta mi s-a parut si mie...n-a fost nici vina lui piturca si nici a lui Mutu ca n-a bagat mingea in poarta la penalty-ul cu Italia...

e vina papagalilor care nu s-au intalnit nici macar o data cu mingea...cum e posibil asa ceva? jumate din echipa (si nu zic de aia de pe banca), nu au facut nimic!..stateau sa vada cum trece mingea pe langa ei...ooops, mutu n-are cui sa-i paseze, ooops Banel iar trimite o torpila, ooops iar primim gol....soarta e de vina!franta ca n-a bagat doua goluri, romania ca a picat intr-o grupa atat de proasta, si in general tot ce s-a intamplat rau de cand ne-au cucerit romanii....dar nici vorba sa fim noi responsabili ca nu ne miscam picioarele...

astia au tot aratat cine a alergat cel mai mult...eu eram curioasa sa vad ciferele tuturor celor de pe teren...ne mandrim ca banel face 12 km dar toata apararea noastra cred ca n-a aleargat nici 2 km...si asta impreuna...
m-am enervat crunt...si s-au calificat si italienii aia imputiti...