Originally Posted by illotempore2002:
Shoot 'em up!
Vaaai, ce porcarie de film!
e cu Clive Owen si cu Monica Belluci! Vreti sa vedeti cea mai porasta actrita a tuturor timpurilor, in cea mai lamentabila, execrabila interpretare? Dumnezeule, as fi jucat de o mie de ori mai bine, chiar si cu teama mea de a ma exhiba si de a vorbi in public, i-as fi dat lectii! Monica Beluci in acest film = horror! Dar e atat de evident si de flagrant ca nu inteleg cum nu au observat producatorii, regizorul si toti colegii de pe platou.....
Clive Owen e la 5% din potentialul lui, dar e oricum, decent.
Tot filmul e o porcarie!
|
of, of, of,
regret sa descopar ca avem din ce in ce mai multe divergente de gusturi. mie mi-a placut filmul asta. nu e o capodopera, dar e un bun divertisment. m-a amuzat. are un coté umor noir, o inclinatie clara spre parodie. am adorat personajul lui clive si toate gaselnitele alea narative si construirea unor scene de actiune. nici Monica nu mi s-a parut atat de proasta, in nici un caz horror sau execrabila cu ai vazut-o tu. Poate pentru ca niciodata nu a jucat genial. in fine, e un film jubilatoriu asta e cuvantul.
Pitbull mi-a placut foarte tare cronica ta, cam asa l-am simtit si eu. doar ca m-a perturbat foarte mult inceputul texului pentru ca faceai comparatie cu Desperado si tot insistai pe faptul ca te enerveaza exagerarile si potrivirile de scenariu. eram disperata, imi venea sa sar la bataie, sa spun ca asta e si ideea, ca desperado n-are umor si asta face toate diferenta. dar ti-ai revenit pe parcurs.