Televizorul e deschis pe Grecia - Suedia si desi sunt un fan al turneelor finale (mai ales ca primul urmarit de mine a fost World Cup '94 US.A., de atunci, nu am gasit altul mai spectaculos si emotionant..), mi se pare boring, atat de boring incat nu prea privesc. Care spune ca Romania a facut un meci prost sau plictisitor, pe mine nu m-a plictisit deloc, nu am uitat isprava generatiei de gold cu Franta: 0-0 la Paris in '94, 1-3 acasa in '95 si 0-1 la England '96, asa ca, ne putem considera destul de norocosi si la baricade cum s-ar spune ca am reusit sa scoatem un punct.. AM GHICIT SCORUL! ( 0 - 0 ) Fara sa exagerez..

de fapt, e singurul scor ghicit la acest turneu, desi am fost pe aproape si la alte 2-3 meciuri de pana acum (am obiceiul asta sa dau scoruri, in '98 ghicisem 10 scoruri din 64 de meciuri, atentie! scoruri, nu pronosticuri! fara a fi catalogat vreun Nostradamus sau Dragomir, neah! eu-s mai bun

, la al din Germania am ghicit numai 5 meciuri, dovada imprevizibilitatea si tacticizarea adusa in extremis today - nu joc la pariuri, am jucat doar in 2006 si ma saturasem sa imi iese aproape toate meciurile mai putin unul surpriza..).
Spuneti de SAH, pai de Greece a din 2004 ce spuneti? aia a fost echipa? cu neamtul ala pe margine care-i invata pana si unghiul de miscare al cotului? imi scosesera peri albi, in urma cu 4 ani tineam cu Portugalia - fiind tara gazda si pt ca asta ducea la o atmosfera pe stadion demna de ecranizat, nu numai atmosfera, aveau ceva, jucau fotbal, si pt ca Romania nu era prezenta si aveam chef sa simt pulsul turneului la cote maxime, in 2004 am fost portughez.. nah! ca e 1-0 pt Suedia si daca scorul ramane asa inseamna ca il ghicesc! :happy: (TOTUL E LIVE!).
Deci problema sta in felu' urmator dom'lor: probabil va intrebati ce scor dau la
Romania - Italia..sub influenta meciului de aseara (al doilea,
Naufragiul Campionilor Mondiali) risc spre un 2 - 1 pt Romania (euforic si oarecum..improbabil, dar il zic totusi p-asta).
Acum am vazut topicu', interesanta initiativa..eu mizez pe (nah! ca e 2-0 pt Suedia, nu-s atat de bun..) o victorie cu Italia (
Sunt varza nene, ce-s mai, ii batem si ne calificam, ba ii mai si eliminam, sa ne tina minte ca si ei ne-au scos fotbalu' din cap la ultimu' turneu, si chiar mai tarziu de ultimul turneu.) Nu poti uita atat de usor imaginea aia cu un Hagi tuns la zero (asemeni unui condamnat) zbierand de mama focului si luand cartonas rosu, atunci a fost colapsul, s-a prabusit totu, generatia, tot..e timpul pt revanza, daca nu acum, cand? Sa m-auda Pitzurca, Doamne! :lol: Sa fie-'ntr-un ceas bun! Imi faceam si eu calcule aseara, inainte de Olanda..apoi, n-are rost, daca nu, invingem Olanda, putem face asta si iesim dracului din grupa asta irespirabila, inchisa ermetic cu o doza mare de imposibil. nu-i spectacol? asa le trebuie, asta e replica la faptul ca
au creat grupa asta - lipsa oricarui spectacol din partea nationalei noastre (mama ei de tragere la sortzi, ca a fost masluita, pa' ne calificam dupa 8 ani si nimerim in grupa cu cele mai periculoase formatii ale momentului??? Germania mai lipsea, daca erau grupe de cate 5, cadeam si cu ei..).
Eu zic.. Olanda nu bate Franta iar Franta bate sigur Italia, si nu stiu de ce, dar nu mi-e frica de meciul Italiei deloc..Mutu, invatat in Italy, le stie jocu', ii face, alea cu moartea bunicii ca l-au sensibilizat eu nu le cred, (mai degraba
scuza cu caldura and..) Franta e o echipa redutabila, n-au luat multe goluri in preliminarii iar in amicalele pregatitoare niciunul, ei, pai asta nu e o formatie sanatoasa la cap, ce scor sa faci cu ei cand mai ai si pretentia unui rezultat bun? si sunt sanse mari sa faca atat si cu Olanda (va mai amintiti de Franta din '96? cu Bernand Lama intre buturi, echipa asta seamana cu aia din '96, la fel ca atunci, si acum, atacul e varza! apararea din otel cromizat inoxistribil!). Franta si Romania ies din grupe ori Romania si Olanda, totul depinde de meciul caruia nu prea ii pot ghici (de pe acum) rezultatul:
Olanda - Romania. Ala e decisiv.