Eu sint intrutotul de acord ca trebuie lasat locul si celorlalti. Asa e corect si frumos.
Pe de alta parte, eu cred ca discutia trebuie sa se poarte exclusiv intre calitatea unui scenariu si calitatea altuia, cum zice si pitbull. Nu vad de ce un amator de un fel ar fi mai indreptatit sa participe la un concurs decit un amator de alt fel.
Daca insa un concurs e cistigat de un amator cu un scenariu prost, fiindca are pile, atunci avem o mare problema si primul care va scoate rosiile, dupa ce le va cauta pe cele mai zborsite, voi fi eu.
Apropo de experienta in film a unui actor - asa, cred ca cel mai indreptatit sa vina cu o idee e un machior care a facut o suta de filme, nu?
Nici asta nu e neaparat un criteriu. Singurele criterii sint talentul si munca, plus un gram de noroc.
Din punctul meu de vedere, un om care stie ca un prieten de-al lui participa la concursul jurizat de el are o mare problema. In mod normal, va face tot ce poate sa fie cit mai obiectiv. Si e foarte posibil ca el chiar sa dea o nota mai mica, sa nu fie banuit, insa ceilalti sa dea note mai mari si sa cistige prietenul.
N-ai ce face, notorietatea functioneaza subliminal.
Tu scrie scenarii bune, si vei avea unde sa le faci pentru ca vom avea nevoie de filme, iar malaxorul cnc are nevoie de marfa.
|