Thread: TIFF 2008
View Single Post
Old 30 May 2008, 11:17   #82
Supastar
Guru

Supastar

Send a message via Yahoo to Supastar
ok.

sunt cateva detalii si cadre din film care nu prea pot fi explicate altfel. cel putin eu n-am reusit:

- aminteste-ti cand prietenul lui alex il ia cu masina cum se uita la el si cat insista gvs pe privirea aia!
- aminteste-ti cum il priveste pe alex tipul cu care va merge la tren cand stau vreo 4-5 tipi&tipe in skatepark! si btw, unde s-au dus cei doi? si de ce?

in astea 2 scene dupa felul in care filmeaza gvs iti dai seama k ceva nu e in regula. e o atmosfera apasatoare in insistenta cadrelor si trebuie sa existe o explicatie.

- nu ti s-a parut dubioasa nici scena cu tatal sau si modul in care ii spune ca se muta cu unchiul Jerry/ Tommy/ etc. (nu mai retin numele)?

am citit pareri cum ca tot filmul e o metafora pentru primele experiente homosexuale si coming out of the closet, dar interpretarea asta mi se pare usor abuziva. totusi tot discutand despre filmul asta, am ajuns la concluzia ca evitand homosexualitatea naratiunea filmului nu sta in picioare.
si e un film atat de bine regizat&filmat si atat de intens si nelinistitor incat ar fi pacat sa fie inconsecvent narativ.
Supastar is offline   Reply With Quote sendpm.gif