Era sa uit , am mai vizionat un film : My little eye
Un film slabutz , care pare a fi o combinatie intre emisiunea Big Brother si un film gen Blair Witch Project !
Pelicula incepe cum nu se putea mai bine , cu 5 tineri dornici sa castige 1 milion de $ ! Acestia trebuiau sa stea intr-o casa , izolata de restul lumii , in mijlocul unei paduri , timp de 6 luni ( cam mult , dar pt 1 milion de $ ... cred si eu )
Acestia trebuiau sa joace dupa anumite reguli , spre exemplu : nu aveau voie sa paraseasca incinta in timpul noptii , dak o singura persoana ar fi facut-o pierdeau toti shansa de a castiga cash !
Spre sfarsit se cam impute treaba si apar conflicte , uneori intrebandu-se oare cine plateste ca sa-i vada , cine sunt dementii care se uita la ei si treburi de genul .
In finalul filmului mor aproape toti , cu exceptia unei tipe .... cam tragic stiu ! Acum nu stiu ce sa spun , dar filmul intr-un fel merita vizionat ... e o abordare noua a modului in care se poate filma , uneori imbinandu-se cadrele filmate cu o camera profesionista cu cele de la un Web Cam !
|