View Single Post
Old 27 May 2008, 16:42   #30
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Da, pentru cä la început chiar pärea o persoanä de calitate, si mi-a trimis niste mesaje private destul de prietenoase.
Pe mess e cu totul altfel, mult mai ponderatä, rezonabilä si normal-comunicativä (în unele momente, chiar OPUSUL celei de aici). Cum am spus de-atâtea ori - nu e DELOC rea, dar combinä în mod nefericit zäpäceala, neatentia, ignoranta si violenta... Mäcar trei din astea ar putea fi charming, în unele situatii - dar, luate la un loc, efectul e apocaliptic...
Si mai are si obiceiul problematic de a nu suporta bunätatea celor din jur. Ori de câte ori m-am purtat frumos cu ea, blând, întelegätor, nu putea concepe cä sunt sincer, automat mä acuza de ipocrizie... Regret cä a fost adusä în starea asta, si as da putin de toti peretii cu cei care au ränit-o asa în trecut - dar nici n-am resurse sä devin eu targetul tuturor acestor descärcäri. Toate au o limitä.
Sigur, pot s-o blochez - dar asa nu-mi plac trädärile astea... Imi taie tot cheful... Fac orice ca sä le evit - din päcate, pentru unii oameni sunt ca aerul...
Originally Posted by Pitbull:
Acu' sä te tii la înjuräturi pe mess! :o
L.E. Nu pe mess, ci în inbox. Am preferat sä sterg e-mail-ul färä sä-l deschid. Din respect pentru ea.
L.L.E. ...Si a urmat altul, cu mesajul continut chiar din titlu - contestându-mi afirmatia cä-i sterg e-mail-urile färä sä le deschid. Nu e în stare sä creadä cä efectiv NU DORESC sä citesc acele reprosuri halucinante, pe care le cunosc atât de bine din câteva cazuri anterioare. Nu sunt deloc curios, si nici masochist, sä mä expun asa unor chestii care stiu dinainte cä-mi vor täia tot cheful.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif