View Single Post
Old 20 May 2008, 10:08   #9
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Si cine-i opreste sä revinä?
A.L.S. si Marx au fost bannati pentru DOUA zile.
Aaa... era prea mult? Ei pot sä bäläcäreascä si sä înjure cu impunitate...? Sunt mai presus de lege...? ORGOLIUL, care va sä zicä...?
(Nu insista TOCMAI A.L.S. sä nu se judece cu dublä mäsurä...? Voil�*!)
(Si, apropo: pentru spammeri si trolli e bannarea sumarä. Bannarea temporarä si etapizatä li se poate aplica, din nefericire, si unor membri chiar valorosi, dar care contracareazä prin atitudini suburbane. Asta e... Life sucks...)

Si eu le regret absenta, si sper din tot sufletul sä revinä, DAR:
Atitudinea asta, gen "eu sunt elita, am voie sä spurc cum vreau, si dacä mä pedepsiti, vä dau cu flit si-o sä plângeti voi dupä mine!" e descalificantä. E moft de muiere räzgâiatä si santaj. Am cedat în fata ei iar, si iar, si iar... dar toate au o limitä. (De fapt, tocmai toleranta din trecut a fost o mare gresealä din partea noasträ...) Asa cä, mäcar acum în ceasul al 12-lea, procedäm just: - si speräm ca, dupä ce pulsiunile autoadulatorii trec, ambii împricinati sä se calmeze si sä constientizeze ONORABIL, nu imatur, faptul cä pentru ce au bun în ei îi asteptäm înapoi.

(Apropo, am discutat pe privat cu A.L.S. lucrurile astea, la modul foarte sincer; sper cä nu comit o indiscretie dacä spun cä mi-a acceptat întru totul argumentele - dar le-a räspuns cu propriile lui contraargumente, de asemenea deschise si oneste. Mai mult nu e cazul sä divulg.)

Deci, Supastar, dacä vrei într-adevär sä contribui în mod INTELIGENT SI FAIR PLAY la rezolvarea acestei situatii, schimbä-ti atitudinea. Nu mai pleda pentru îngäduintä fatä de mârlänii, pentru favoritisme si regimuri privilegiate, ci adreseazä-te celor pe care-i doresti înapoi, la modul: "Bäi, ia fiti voi demni si întorceti-vä! Ati meritat sanctiunea, dar si noi vä meritäm valoarea! Fiti bärbati, nu babe întepate! Veniti înapoi, cä avem nevoie de voi, da' nici sä nu mai cälcati pe bec!" (Asta-i doar un model de principiu, poti sä frazezi cum consideri tu cä te reprezintä.)

Tot cârnatul ästa strigä sä fie splitat si mutat la Condicä (începând cu mesajul în care-l cert eu pe Supastar pentru atitudinea fatä de Gloria).
(L.E. S-a fait. Multam bocu.)
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif