View Single Post
Old 19 May 2008, 22:49   #3
Supastar
Guru

Supastar

Send a message via Yahoo to Supastar
Originally Posted by Gloria:
nu stiu exact ce v-a starnit asa curiozitatea pe liternet, dar vad acolo ca se scrie ca "3 Monkeys" e o telenovela. or filmul e clasat primul in topul juriului international "convocat" de screen international.
Originally Posted by Pitbull:
Pentru cultura ta internetistä: Cinemagia e un site de sine stätätor, si de o conceptie popularä, totodatä, pe lângä valentele sale de continut; în schimb, Liternetul e un site cultural DE SINTEZA, care reuneste materiale diverse, din surse multiple; asa cä, fii te rog atât de bun, si nu mai face comparatii complet cretine între mere si prune.

They fit! :w00t:

mesajul meu era adresat gloriei, nu tre s sari tu s-i iei apararea. eu discutam despre o observatie facuta de eunuc si gloria a sarit cu un mesaj pe care eu il interpretez asa: "ce sunteti atat de curiosi ce scrie acolo? k uite ce porcarie am gasit io k scrie acolo!"

asa am inteles un mesaj. asa i-am raspuns. in plus am introdus k bonus o referire la banarea lui als! a propos, cand si pentru ce a fost el banat?

PS. si sa stii k dintre noi doi, poate m-am mai ascutit eu un pic uneori, dar tu esti cel care si-a pierdut obiectivitatea, simtul umorului si uneori o doza binevenita de frivolitate.
Supastar is offline   Reply With Quote sendpm.gif