...l-am visat pe Damian, baiatul cretin al gazdei care are 6 ani si vine din cand in cand sa-mi fu.ta creierii...ma alerga cu un topor ( azi, diurn si constient, a facut-o cu un batz)...home alone e parfum pe langa acestt Bubico humanoid, sadic, isteric...Nu exagerez cu nimic: daca iadul exista cu adevarat asa mi-l inchipui: incarnat de un copil cretinoid pe care nu poti sa-l altoiesti din respect pentru gazda...ieri am fost sa-i cumpar inghetata...tot drumu a spalat varza cu mine (dumnezeu stie ce-a bolborosit acolo in olandeza, limba asta mi se pare imposibila si nu stiu sa spun decat mu.ie si pu.la )...a tinut mortzish sa cumpere el inghetzata , dar pe traseu, in supermarket s-a razgandit si a inceput sa-mi puna in bratze o cutie de redbull, prajituri, bere?...de fapt arunca in cos tot ce prindea
am ajuns vernil la fatza la caserie...pana la urma am rugat vanzatoarea sa ma ajute, am facut rabat de la ...politetze ...Damian si-a ales o inghetata pe batz cu un maner transparent plin de bomboane...pe drum m-a pus sa scot inghetata de pe batz si sa-i dau numai bomboanele...oribil, m-am manjit tot de crema...brusc mi-am adus aminte de charlot si, pe drum, am inceput sadic sa ling inghetata in fatza lui ( ahh , dulcea razbunare.....)
greseala vietii mele...a inceput sa faca crize ...s-a tavalit penibil pe jos...a facut bulbuci la gura..nici la cutremurul din 86 n-am avut o fatza mai neajutorata...(mai aveam vreo 3 euro in buzunar, l-am mituit "romaneste"..si a mers....a tacut ..vreo 5 minute...pe urma s-a apucat sa ciocane la fiecare usa de pe alee, cativa olandezei cu fetze lunguietze...(apropo:toti au fetze alungite de parca moasha i-a scos afara tragandu-i de barba) plimbau caini....ghinionu lor, pt. ca Damian a terorizat , pe rand, un dalmatian, un Pitbull ( da, da - un Pitbull - sa vezi ce ce mecla de potaie obitida avea....nu te pui, frate, cu Damian...)
vroiam doar sa spun ca Damian e cosmarul meu, nocturn, diurn..cosmarul total....
iubesc, sincer, copii - am scris in Dilema un art. despre nepotimiu - care, sa ma ierte Dumnezeu, e parfum ...i-am dat o scatoalca, merge pe burta ..but, this one, , Damian?
nimic- frate, dai in el, dai in fabrici si uzine... intra in delirium tremens...
junii corupti ( olandezi) ma uimesc