Thread: Speed Racer
View Single Post
Old 18 May 2008, 23:58   #6
M0n0
Guru

M0n0

Send a message via Yahoo to M0n0
In sala de cinema in care am intrat eu sa vad filmul asta, au ajuns la momentul inceperii filmului in jur de 30 de oameni (de 10 ori mai multi ca la Iron Man). Mai bine de 50% din astia erau pustani sub 20 de ani...de fapt, varsta medie era 15. Unde vreau sa ajung...rasetele s-au auzit mai tare direct proportional cu durata filmului. Deci pustanii ori nu s-au facut mai destepti, asa cum crezi, ori filmul e bun - pentru ei, ori ai fost intr-o sala de cinema fara puÂștime.
Si nu numai pustimea radea, era o familie (tata, mama si copil) la vreo 5 locuri in dreapta mea pe care o auzeam la fel de tare ca pustimea din spatele meu.
Eu, evident, schitam numai zambete, din cauza ca sunt spectatorul obiectiv tacut, care priveste tot cu un ochi critic.
Flop este...dar numai din cauza ca ne asteptam de la altceva de la fratii care ne-au adus Matrixu. Atat.
Si eu, mare fan Matrix, ma asteptam la altceva la final, dar chiar si asa am inteles rostu filmului - film exclusiv pentru familie, nu pentru ochiul critic...cu toate ca daca il ai, e cam imposibil sa te intorci la normalitate.
Apoi vine faza cu fratele...e, nu e...din cate am observat nu l-a intrebat decat o data pe Racer X daca e fratesu asta replicand nu, nu s-a jucat nimeni cu capul nostru...dar cine vroia isi dadea seama din start: Rex Racer = Racer X din cauza ca si-a pastrat numele de familie Racer iar X-ul face parte din prenumele sau. Dificil nu e iar confesiunea de dupa demascare nu m-a convins nicio secunda. Eu oricum stiam din spooful din Dexter :lol: cu toate ca in serialu din '67 nu se ajunge la o concluzie in privinta asta.
Acum, sa inteleg ca sunetul cu toate ca e perfect, e prea exagerat?
Next...fizica nu se aplica intr-un desen animat, ergo...nici aici.

Ehh, n-am nicio tragere de inima sa apar filmul asta, am facut-o cu 300 (pe alte forumuri, nu aici), cu No Country (tot asa, pe alt forum), The Fountain, evident, niciodata aici...asa ca, de ce s-o fac cu filmul asta?

M0n0's blog
M0n0 is offline   Reply With Quote sendpm.gif