View Single Post
Old 15 May 2008, 09:37   #126
illotempore2002
Guru

illotempore2002

am vazut si eu filmul asta intr-un final
impropriu zis ca l-am vazut pt ca dupa 3 sferturi din film am renuntzat dupa ce de vreo 20 de ori era sa renuntz....pt ca filmul asta nu m-a motivat sa-l vad! efectiv ma intrebam: de ce m-as uita la filmul asta?

ca sa vad niste unii intr-o poveste cu droguri, crime, bani si urmariri?
ca sa vad niste personaje lineare, nedezvoltate, neinteresante, banale???
ca sa urmaresc o actiune simplista, clasica, tipica care nu are efectiv nici un element de noutate? la o structura narativa neinspirata?
sa ma uit la filmul asta sa ma simt fascinata de criminalul jucat de Bardem care vai, m-a facut sa-mi inghete sangele in vine pt ca e neiertator, si ucide ca si cum ar stinge o tigara, si pt ca are ceva de psihopat? si ce e cu asta? nici macar nu e un psihopat interesant!
sa ma uit la filmul asta pt ca are niste dialoguri acolo inteligente cat de cat? da' de unde!

nu tu atmosfera (sa fim seriosi, nu m-a impresionat nici desertul, nici hotelurile, nici nimic) - unde ati simtit voi atmosfera apasatoare? adica ce face filmul asta sa fie apasator, faptul ca unul il urmareste pe altul noaptea, pe la usi si stim ca detine un potential violent si niste arme de nu stiu de care?

Hai ca ma opresc aici, am sa vad si ultimul sfert de film, ca poate totusi se salveaza pe ultima suta de metri si revin cu comentarii...despre filmul asta perfect UITABIL
illotempore2002 is offline   Reply With Quote sendpm.gif