Thread: "Iron Man"
View Single Post
Old 13 May 2008, 14:28   #9
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Acum e mirobolant!
Originally Posted by Cristi Weed:
ai vazut Loose Chance sau Loose Chase 2 ? acolo arata toate magariile facute de guvernul american pe 11 sept 2001 ! Si explica, clar .... in opinia mea .... ca nu talibanii au fost de vina pt incidentele de atunci , ci chiar americanii astia invincibili .
N-am auzit nici ce "Loose Chance", nici de "Loose Chase" - da' am väzut "Loose ChanGe" (adicä: "Märuntis") si parc-aud un glas care-mi spune cä la el te referi...
Sigur, e un secret al lui Polichinelle cä 9/11 a fost o diversiune Mossad/N.S.A. (si/sau alti colegi de-ai lor), iar fraierii de talibani au cäzut de papagali. Dar filmuletul, ca documentar, e îngrozitor de prost fäcut - superficial, nefundamentat, ostentativ. Multe dintre asa-zisele lui argumente privind conspiratia sunt atât de ridicole, încât bag mâna-n foc cä e de fapt o diversiune: o falsä "demascare" comandatä de Establishment, ca sä compromitä teoriile conspirationiste despre 9/11. Si-n plus - hai sä fim seriosi: ar läsa äia sä zburde liber orice material REALMENTE COMPROMITATOR PENTRU EI?
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif