View Single Post
Old 10 May 2008, 15:13   #5
Planmaker
Veteran

Planmaker

Send a message via Yahoo to Planmaker
Originally Posted by nostradamus:
ce-am cerut eu si ce se discuta

Te cred...

Pai daca zici ca ai scenariu si actori, atunci iti mai trebuie o camera (cat de cat buna: una semi-pro ar fi cea mai accesibila, dar daca crezi ca scenariul si actorii tai sunt buni, poti sa te avanti si la un cam-codrder). Depinde acum si unde vrei sa ajugi cu acest scurt: la un festival inmportant, la un festival de amatori, etc etc...
Apoi, iti trebuie un echipament de sunet bun. Daca o camera nu este neaparat nevoie sa fie ultimul racnet, sunetul trebuie sa fie cat mai de calitate, pentru ca este naspa sa vezi cum spectatorii tai se chinuie sa inteleaga ce zic aia de pe ecran si, deci, pierd mare parte din mesajul tau. Asta, daca scenariul tau e dialogue driven... dar chiar si daca nu e, sunetul trebuie sa fie bun.

In rest, ce sa zic: iti mai trebuie vointa, curaj si un caracter puternic. Daca n-ai mai facut asta pana acum, fii pregatit sa iti iasa naspa... important e sa nu lasi asta sa te afecteze, pentru ca e normal.

Ma rog, sunt mult mai multe aspecte tehnice de acoperit aici, sa mai zica si altcineva cu mai mult timp la dispozitie
Planmaker is offline   Reply With Quote sendpm.gif