View Single Post
Old 09 May 2008, 15:54   #390
M0n0
Guru

M0n0

Send a message via Yahoo to M0n0
Mullholland Dr. - 9/10. Inutil sa mentionez cat de partial pierdut as fi fost fara o explicatie pentru filmul asta. Mi-am dat seama singur de cateva chestii: al cui e visul (cu toate ca daca te gandesti, daca e visul tau ar trebui sa apari in fiecare faza, lucru care nu se intampla si in filmul asta, facand aceasta identificare mult mai dificila), ce s-a intamplat si de ce (cine a fost ucis si de ce), care scene fac parte din realitate si care nu (dar nu la toate). Anyway...filmul este, fara dubiu, un film dificil, de regizor, care face vizionarea filmului, de placere, inutila. Filmul iti cere atentia ta totala si chiar si o a doua vizionare (pe care am s-o fac si eu, acum ca stiu ce si cum). Mai mult, filmu asta a lui Lynch (probabil cel mai ciudat regizor din toate timpurile) m-a facut sa-i vizionez (in viitor) si celelalte creatii, probabil si din cate am auzit, la fel de ciudate si alambicate. Ca sa fiu si mai sincer, mi-a fost frica (din motive ca nu o sa-l inteleg - lol), inital, sa vad filmul asta, de asta si am asteptat atat cu toate ca stiam de el de ani de zile...eh, mister descifrat, frica irationala. Misto film.

M0n0's blog
M0n0 is offline   Reply With Quote sendpm.gif