View Single Post
Old 07 May 2008, 13:05   #713
illotempore2002
Guru

illotempore2002

57, clar, nici nu tiam ca e si unul nou....

Mi-a placut extraordinar de mult filmul, bine pun pariu ca a placut tutror celor care l-au vazut....dar m-a innebunit efectiv mozaicul de tipologii umane, mozaicul de frustrari, ambitii, sentimente si tipuri de gandire....m-au si deranjat cateva lucruri, care mi s-au parut cam ostentative, de exemplu Peter Fonda tot repeta "I don't know if he's guilty, maybe he's not" si iar "maybe he is guilty" si iar "it is possible" "maybe"....nu-mi plac kestiile astea date mura-n gura....un alt element ostentativ erau exagerarile (asumate, sunt sigura, dar totusi doza mi s-a parut prea mare) fata de banalitatea si mundanitatea subiectelor despre care vbeau juratii (as opposed to gravitatea motivului pt care ei se aflau, totusi, acolo - deciderea destinului unui om)......prea mult vbea ala despre real estate si afaceri si prea se jucau x si 0, ma-ntelegi, un pic cam supra-dimensionat....
Oricum, e cel mai misto scenariu (si am cazut sedusa numai citind synopsis-ul) din ultima vreme din tot ce am vizionat......

Toti actorii sunt brilianti, chipurile lor se potrivesc perfect cu caracterele respective...
illotempore2002 is offline   Reply With Quote sendpm.gif