Originally Posted by Pitbull:
Las-o jos cä mäcäne. Deja devine subiect public cä minti cum respiri, si n-ai nimic sfânt. Mäcar de ti-ai fi ales o fiintä mai substantialä s-o lingi în cur, nu un un zero fecaloid ca äla pe care l-am zburat de-aici în suturi, când am optat pentru igienizare. La fel ca el, proiectezi asupra altora propriile tale fixatii si limite - si cerebrale, si (tehni vorbind), morale. Continuä cât vrei, oricum ne plictisesti si nu te ia nimeni în serios.
|
Speram sa ma scutesti cu frazele tale consacrate .. minti cum respiri.. si n'ai nimic sfant.. eu ti-am mai zis ca defectul meu este ca nu mint .. prefer sa injur...
In primu rand daca te referi la ambra, nu am de ce sa-l ling .. nu-l cunosc. REPET! NU-L CUNOSC! Mi-a placut de el. punct. mi-a placut si de :nume, silver_boy, cazeemeer, riciotto sau altii de pe aci, cu care n-am schimbat mai mult de cateva mp-uri... pur si simplu ma simteam bine cand ii citeam, si aflam si lucruri super interesante.. mi'a placut si de tine.. care'i problema?
Macar incerc sa dau argumente, pentru ca inca mai sper in puterea lor! (suna kam stupid, nu?)
daca tu te simti mai bine noaptea crezand ca eu sunt asa cum ma descrii..cred ca ai nevoie de ajutor profesionist..
fixatii si limite am, ca doar sunt muritor de rand, dar cu morala stau bine multumesc..
Nu e vorba ca nu ma ia nimeni in serios... am considerat ca am dreptul sa-mi spun parerea..cat de cat civilizat... si nu voi insista