View Single Post
Old 06 May 2008, 23:35   #38
costobocus
Guru

costobocus

Bai pitzi,

Vad ca nu vrei sa intelegi ca nu prea ai haz..lumea nu prea mai rade la glumitzele tale .. s'au kam fumat..

Dar ca sa lamurim treburile .. stii tu vorba aia "cine seamana vant, culege furtuna".. asta esti tu ...

Prima data cand m'ai dezamagit a fost in topicu legaturi bolnavicioase... unde eu si als ne-am luat la misto unul pe celalalt, iar tu, la plansetele lui, m'ai moderat imediat ... Prostul de mine a crezut ca un moderator tre sa fie impartial ...parca ti'am scris si un mp scurt, la care tu ai raspuns ca lasa'l ca se face el de cacao sinumaistiuce. Dar m'ai convins ca doar nu erai nebun sa'l moderezi pe el..

Dar mi'a sarit tzandara cand ai inceput tu sa faci misto-uri de mine cand am gasit io niste greseli prin posturile sefei tale..aceeasi meteahna pe care o ai.. sa te pui bine cu sefii tai..sau cu ai mari.. sa iti cada si tie un os.. ca deh, ai dintii mari lupule.. si atunci nu era regula cu postatul greselilor pe mp, plus ca eu sunt sigur ca ai mai umblat prin mesaje...

Si atunci am facut si eu un research sa vad ce cacat e cu pitbulica asta...
Dar cred ca tot de pe cinemagia am aflat ... Pentru :informatiunea: ta, pe topicul tau special de pe cinefan, eu iti urez la multi ani la inceput, dar nu te injur la sfarsit ...

Plus ca m'am ofticat pe tine cand ai facut tot posibilu sa'l banezi pe ambra, si de atunci te'am mai luat la misto.. dup'aia m'am oprit pen ca ti'am promis ca iti zic ce am cu tine .. uite acu ti-am zis .. scuze de intarziere..

Si in legatura cu als, nu te pune pe acelasi nivel cu el, ca nu e corect..
Dintele meu impotriva lui als este de la topicu ala, cand m-a jignit, desi eu nu ma luasem de el, ci doar de film ..

Acum recent m'am injurat iar cu el, dar am primit si explicatia..plus ca el face asa kam cu toata lumea si nu ma mai atac..Si aici StefanDo are dreptate, masura asta dubla i s;a aplicat si lui als in nenumarate randuri... da' el e vedeta si aduce trafic...

Si nu e corect sa te compari cu als si din alt punct de vedere. Scandalul lui e diferit de scandalul tau. El a fost victima, tu calaul. Ca sunt lucrurile exagerate ..asta e .. Si oricum ce a facut als pot sa zic ca e putin anormal, dar ce ai facut tu este imoral.. Repet nu stiu cate turnatorii ai facut, nu stiu cine a avut de suferit de pe urma lor, nu stiu daca ai avut beneficii de pe urma lor, nu stiu daca ai crezut de la inceput ca o sa lupti cu sistemul din interior sau ca o sa profiti de pe urma lui.. si sincer nici nu ma intereseaza prea mult..
Dar nici sa vii acum sa postezi un monument de moralitate nu mi se pare corect. Oameni au fost batuti si schingiuiti ca sa semneze si n-au semnat, si altii au alergat dupa interes..

Acu revenind la jeleu, eu am votat pt debanare...

Ar fi o solutie sa dati niste cartonase galbene, sa stim cu to[n]tii cine si de ce e avertizat...
costobocus is offline   Reply With Quote sendpm.gif