View Single Post
Old 05 May 2008, 15:19   #35
grecu25
Junior

grecu25

De ce atâta PATIMÃ ?

Atunci când in 30.04.2008, Dragomara mi-a spus(scris) cã am greºit site-ul încercând sã dialoghez civilizat, am crezut cã glumeºte! Sau o fi devinã data când m-am conectat(13 ale lunii),cifrã cu ecouri fatidice, dacã ne luãm dupã ce spun cei superstiþioºi? Eu, am intrat pe acest site, sã caut un film ºi unde, dacã nu pe acest forum de profesioniºti în ale cinematografiei (ºi nu numai!)poþi obþine informaþii mai autorizate ºi documentate ca aici? Dar iatã ce s-a întâmplat! Am urmat sfatul, de altfel bun, pe care l-am primit de la Pitbull, adicã sã"CineMagesc"în continuare.
Buuun! Navigând printre sute de posturi, m-am pomenit fix în "Groapa"lui
E. Barbu ! Nu zic, reuºitã carte, dar de ce aici exprimãri ca acolo... în groapã? De ce atâta patimã? Mã rog, poþi fi pãtimaº,dar de de ce nu ºi decent ? Cui foloseºte ? Am citit SECU ! Frumos nu? Nu ºtiu cine este Jeleu, dupã cum scrie cred cã e ceva de sorginte KGB-istã ºi nu mã intereseazã, insã cu jeleu-ri d-astea cred cã veþi atrage pe forum mai mult specialiºti în BÂRFE decât în filme! Departe de mine sã iau cuiva apãrarea, mai ales in asmenea probleme, dar de ce atâtea patimi personale in loc de colaborãri? Existã MP-ul, care evident nu funcþioneazã
dar probabil scopul este ca noroiul sã fie aruncat în public. Bravo! Nobil scop ! Citeºte omul liniºtit un post, urmãreºti o idee ºi dintr-o datã pac pac, (ca Becali) te pomeneºti la CNSAS!!! Deci, Sã ne-njurãm BINEEEE !
Oameni buni,prieteni, fraþilor, sã nu dea D-zeu sã ne aducã aminte un alt 4 martie '77 cã toþi suntem trecãtori prin viaþã ºi uneori e prea scurtã pentru a avea timp sã ne scuzãm pentru unele rele create celor de lângã noi! Chiar dacã supãr pe cineva, v-am spus-o cu intenþii bune. Nu e mai simplu sã ai dreptate chiar dacã ºopteºti un adevãr nu strigi trivialitãþi?
Dupã umila mea pãrere un topic gen " În ºuturi", fie el ºi temporar nici n-ar trebui sã existe ! Vã rog sã nu vã supãraþi..."iaca un cetãþean ºi io ",
mi-am spus pãrerea, sper din tot sufletul sã þi foloseascã. Eu voi CineMagii in continuare... cât voi mai rezista!
Cu respect, Grecu25.
grecu25 is offline   Reply With Quote sendpm.gif