View Single Post
Old 05 May 2008, 12:58   #30
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Originally Posted by Alex Leo Serban:
nu e cum spune musiu pitbull, e cum spun eu:
'relatia' cu nightwane NU a fost anterioara mizeriilor nume-iste, ci ulterioara acestora - p un model dja standard: ambra blu s.a.; excesu d teribilism ('sa dam in als k sa n dam mari!') l-am pus p seama virstei - ceea c (in cazu lu musiu pitbull) nu mai era cazu: nu pot sa uit voluptatea cu kre acesta a diseminat linkurile gretoase facute d nume... :sick: ;
Ca de-atâtea ori - fals.
Eram în clubul "Fire" cu Nume, Nae, Floydman si Nightwane, la începutul lui 2004, în plin scandal, când respectivul a povestit la misto, cu maimutäreli ale manierismelor gay - replicä: "Ti-am adus sidiu'...!" :happy: (gest gratios de înmânare) - faza la care mä refer. (O mentionez numai ca sä restabilim ordinea cronologicä.)
La fel e fals: eu n-am "diseminat" nici un link. Ce rost mai avea, când deja o fäcea el pe tot forumul? N-am fäcut decât sä analizez, detaliat (probabil asta numesti tu "voluptate"), implicatiile acelor poze, cu regret si compasiune cä se ajunsese acolo. Era firesc ca în tonul meu sä persiste si ironia (pe care acum, sincer, o regret): doar eram dusmani declarati! Abia atunci începea normalizarea relatiilor noastre, care a durat niste luni. (Ai grijä, cä memoria mea e foarte bunä, si stii bine cä nici nu mint.)

jeleu este sanctionat pt k (atentie!) a facut referire la o kestie dja publik - spusa/scrisa kiar d pitbull (si confirmata d altii, p kre pitbull ii crediteaza); kiar nu inteleg kre e probl? din pakte, ac poveste (cu toate variantele ei) NU mai e privata!
Tu CHIAR nu întelegi, sau TE FACI doar?
Desi nu-mi place deloc, hai sä-ti explic ca la scoalä:
- "Kestia dja publik" a fost spusä/scrisä într-un interviu de revistä ("Zig-Zag", aprilie, 1990), un paragraf de carte ("Jurnal infidel"), un capitol întreg de carte ("Un tigru de hârtie" - ambele de Bujor Nedelcovici), si un mesaj al meu pe forum, aici, acum câtva timp (dracu' mai stie pe unde e, nu era un topic bubuitor). Nu s-a fäcut tam-tam, campanie de presä, talk-show-uri cu Cetepeul si Hurezeanu invitati. E publicä si atât, nu e "notorie".
- Ca atare, când vine cineva si aruncä vorbe ca "turnätor si securist", prea putini oameni stiu în ce context sä le plaseze. Pentru cei mai multi, astea functioneazä at face value. Este exact o formä usor modificatä a celebrului "calomniati, calomniati, tot rämâne ceva" - aici, devenind: "serviti doar varianta negativä, se vor gäsi multi s-o înghitä pe nemestecte".
- In plus, individul nu a fäcut simple "referiri", ci a aruncat-o repetat si de multe ori off-topic, arogându-si si pozitia de judecätor asupra moralitätii mele (poftim, iatä un rezultat imediat: deasupra ta, EgoN dä cu mucii-n fasole, tocmai ca efect al acestor atitudini).
- Se bazeazä 100% pe zvonuri preluate din surse complet necreditabile: gasca de dincolo, care a început sä lanseze bârfele astea cam din vara anului trecut, o datä cu valurile lor menstruale de tentative de a mä înjosi. (Apropo, le tine isonul si marele täu fan, Costobous - uitä-te la topicul äla din Iconoclast unde fecala balenierä se cacä pe ea de râs).
- Ca atare, ceea ce tu încerci sä sustii cä e legitim si inofensiv, este de fapt räu-voitor, imoral si foarte periculos. Am considerat cä era just ca acele lucruri sä fie date publicitätii normal si färä tamtam. Nu-mi convine sä se batä saua pe ele nici în sens negativ (în fond, tot o formä de colaborare cu securitatea era), nici în sens pozitiv (apropo de ajutorul pe care l-am dat celor urmäriti) - dar,dacä tot se discutä, mäcar sä se facä informat si impartial. Când vine un putzoi cu sira spinärii de gelatinä si transformä asta într-o armä numai ca s-arate lumii ce coios e el, cä uite, nu se rusineazä sä räpundä la bine c-un scuipat în muträ, îl calc în picioare de nu se vede.
consider k ac kestiuni i s acorda o atentie disproportionata, ...
Absolut de acord. Mult zgomot pentru un nimic biped.
...direct proportionala cu pozitia (d autoritate) a lui pitbull p ac forum, & k masurile luate sint discretionare (din ac motive);
Firesc - e si motivul pentru care a umflat-o atâta. Ca s-arate lumii întregi cä pentru el nu conteazä nici vârsta, nici autoritatea, nici binele pe care i l-a fäcut omul înainte, nici pozitia moralä a acestuia - cä dacä el vrea sä arunce cu noroi, o poate face cu impunitate. Ei bine, n-o poate. A primit ceea ce merita.
ps pitbull, dk vrei sa-ti mai raspund p ac forum (sau in afara lui), t rog inceteaza cu asemenea apelative: 'puica'! pur si simplu l detest...
Atunci, nu mä provoca! Te bagi într-o chestie care nu te priveste si pe care o cunosti doar partial, cu o agresivitate total deplasatä, când firesc era, dacä tineai sä contribui, s-o faci de pe o pozitie echidistantä si ponderatä. Am spus clar cä bannarea e temporarä si cä sunt de acord sä fie reprimit, imediat ce-si va prezenta scuzele si se va angaja sä înceteze (conditie minimä, fireascä si de bun-simt). Ei bine, tu nu! Tu, cä sä fie reprimit imediat si neconditionat! Te pomenesti c-oi vrea sä iubesc genul ästa de sfidäri, nu sä le detest la rândul meu!

@EgoN
Spre deosebire de tine, care te crezi calificat sä tragi asemenea concluzii de ordin general, eu sunt mai modest si spun doar atât: you simply don't qualify to judge me, dear. Pe altii, pe care-i cunosti cât de cât, poti încerca, dacä te excitä - desi te sfätuiesc sä nu. Mie mi se cam rupe cä dai cu bâta-n baltä, cä distanta-i mare si stropii nu prea ajung - dar cei apropiati s-ar putea sä fie räniti. Dureros, chiar. Si pe urmä, când ai sä te prinzi ce-ai fäcut, sä te tii remuscäri.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif