View Single Post
Old 05 May 2008, 10:33   #29
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

nu e cum spune musiu pitbull, e cum spun eu:
'relatia' cu nightwane NU a fost anterioara mizeriilor nume-iste, ci ulterioara acestora - p un model dja standard: ambra blu s.a.; excesu d teribilism ('sa dam in als k sa n dam mari!') l-am pus p seama virstei - ceea c (in cazu lu musiu pitbull) nu mai era cazu: nu pot sa uit voluptatea cu kre acesta a diseminat linkurile gretoase facute d nume... :sick: ;

cind am vbit dspr 'dubla masura', m-am referit tocmai la faptu k unuia k nume i s permiteau toate porcariile (in virtutea prieteniei cu pitbull; idem in cazu marx - in virtutea nustiucarei kestii...), in timp c jeleu este sanctionat pt k (atentie!) a facut referire la o kestie dja publik - spusa/scrisa kiar d pitbull (si confirmata d altii, p kre pitbull ii crediteaza); kiar nu inteleg kre e probl? din pakte, ac poveste (cu toate variantele ei) NU mai e privata!

consider k ac kestiuni i s acorda o atentie disproportionata, direct proportionala cu pozitia (d autoritate) a lui pitbull p ac forum, & k masurile luate sint discretionare (din ac motive);

subscriu la cele spuse d supastar (unu dintre userii cei mai civilizati dp ac forum, cu kre a fost & este o placere sa discut!)

ps pitbull, dk vrei sa-ti mai raspund p ac forum (sau in afara lui), t rog inceteaza cu asemenea apelative: 'puica'! pur si simplu l detest...
Alex Leo Serban is offline   Reply With Quote sendpm.gif