Originally Posted by europe_east:
daca titlul acestui topic ar fi mai putin de kkt, si daca silver_boy chiar ar avea dubii legat de acest subiect (cati ani ai (bre) 18?), si daca scriitura domnului silver_boy ar fi mai putin gretzoasa (auzi, 'dame elevate, sincere si emancipate' si 'interesate de vizual' :sick: ) poate ti-as da si un raspuns 'sincer'. oricum, puteai sa incerci cu mai mult rafinament -- along the lines of henry and june and so on and so forth. anyway, am zis sa raspund, ca tot am citit si prostia asta. oricum, pe topicu' asta nu mai intru. :sick:
|
:lol: "domnisoara"... europa-cucu, mii de scuze pentru topicu asta de kkt, vedeþi dumneavoastrã...cand ia bataie steaua devin intotdeauna confuz, infantil & gretzos...prin urmare sa nu puneti niciodata baza ( sau acid) pe ce debitez-; ...oricum, ma asteptam, (eleganta cum va stiu) sa raspundeti ( sa va ingretzoshati si sa nu intratzi - aidoma unei doamne veritabile- decat o...data -: )
ps. la vara fac 16
pps. sexele frumoase sa raspunda (dak raspund) onest domle fara vrajeala descendentei lui zeus